- Adım
- ferhat
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 6
Hocam tabiyki öyle de ben şey sandım stock recovery flashlanamadı felan twrp olduğu için ama en iyisi bu yönetici daha fazla fırça atmadan susayımTwrp yani Team win recovery project farklı
Stock recovery (main menu 3) farklı hocam
Estağfurullah bizimkisi uyarıHocam tabiyki öyle de ben şey sandım stock recovery flashlanamadı felan twrp olduğu için ama en iyisi bu yönetici daha fazla fırça atmadan susayım
Keşke her yönetici sizin gibi yumuşak nazik amacı birşeyler öğretmek olsa siz çok iyi bi insansiniz hocam çok sağolunTwrp yani Team win recovery project farklı
Stock recovery (main menu 3) farklı hocam
"Bilmediğin şeyin ardına düşme; çünkü işitme duyusu, görme duyusu ve gönül, bunların hepsi bundan sorguya çekilecektir." (İsra, 36).Hocam tabiyki öyle de ben şey sandım stock recovery flashlanamadı felan twrp olduğu için ama en iyisi bu yönetici daha fazla fırça atmadan susayım
İnanın diğer yöneticilerden öğreniyorum herşeyi Siz daha onları tanımıyorsunuz neyse konuyu dağıtmayalımKeşke her yönetici sizin gibi yumuşak nazik amacı birşeyler öğretmek olsa siz çok iyi bi insansiniz hocam çok sağolun
Hocam bu arada konuyu fazla dağıttım kusura bakmayın özür dilerimİnanın diğer yöneticilerden öğreniyorum herşeyi Siz daha onları tanımıyorsunuz neyse konuyu dağıtmayalım
hocam letgoden ikinci el olarak almıştım eski sahibini bulmam çok zor imkansız gibi .amaBootloader kilidini açmadan hiç bir şey yapamazsınız
aldığınız yerle iletişime geçin
hocam letgoden ikinci el olarak almıştım eski sahibini bulmam çok zor imkansız gibi .ama
yani şimdi telefon çöpmü.?
teşekürler bilgi için hocam çok sağolunKilidini açmaya çalıştığınız cihazın 6******3 numaralı Mi Hesabına ait olduğu ve cihazın sahibi olan bu hesap tarafından kapatıldığı belirtilmiş. Cihazı yeni satın aldıysanız derhal iade etmenizi ve bulunduğunuz şehirdeki güvenlik güçlerine haber vermenizi tavsiye ederim. Cihaz bir başkasına ait görünüyor ve bu kişi cihazı uzaktan kapatmış muhtemelen çalıntı bildiriminde de bulunmuştur.Rehber - Bootloader Kilidi Açarken Alınan Hatalar ve Çözümleri [Görsel Ekli]
Bootloader kilidi açılırken çoğu kez hata alınabiliyor :) Son zamanlarda ise bu sorunla ilgili oldukça fazla konu açılmaya başladı. Faydalı olması adına bende bu konuyu açma gereksimi duydum :) Bootloader kilidininin nasıl açılacağı hakkında bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz. Bütün Xiaomi...forum.miuiturkiye.net
teşekürler hocam çok sağolHocam Allah kolaylık versin inşallah sorununuz sıkıntıya girmeden çözülür iyi geceler
Rica ederim geçmiş olsunteşekürler bilgi için hocam çok sağolun