Yardım Redmi note 8 klavye sorunu

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi ui global 10.3.5
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba belki daha önce yazılmıştır ama telefondan beni soğutan bir durum var. Özellikle köşelerdeki tuşlarda (1 q a gibi) hassasiyet sorunu var. Çoğu zaman 2 kez basmak zorunda kalıyorum. Ekran testi yaptım sorun görünmüyor ama bu sorun can sıkıcı oluyor. Swiftkey yükleyip deneyenler de var ancak yine çözüm olmuyor . Var mıdır buna çözüm bulan?

ozkan16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
5
Klavyede düzelme falan yok bazen basmıyor miui11

Oyla:

antimodernist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
11 le benim ki baya düzeldi klavye
Anladığım kadarıyla pek de düzelme yok gibi. Hala basmıyo diyenler var. "Baya bi düzeldi ifadesi"de tam beklendiği gibi olmadığı anlaşılıyor.
Bana güncelleme geldi yükleyemeden geri gitto. O yüzden deneyemedim.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Şöyle söyleyim arkadaşlar, custom mi room yükledim. Miui 11 yine, klavye sorunu ortadan kalktı. Yani cihazın ekran tepkimesiyle alakalı bir sorun değil. Bu sebeple güncellemelerle bu işi çözeceklerdir.

Oyla:

antimodernist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Şöyle söyleyim arkadaşlar, custom mi room yükledim. Miui 11 yine, klavye sorunu ortadan kalktı. Yani cihazın ekran tepkimesiyle alakalı bir sorun değil. Bu sebeple güncellemelerle bu işi çözeceklerdir.
Afedersiniz anlamadım; custom rom ile mi yoksa miui 11 le mi düzeldi klavye dokunmatik sorunu?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Afedersiniz anlamadım; custom rom ile mi yoksa miui 11 le mi düzeldi klavye dokunmatik sorunu?

Haftalık yayımlanan Custom Mi room ile klavyede tepkime sorunu çözülmüş. Mi room miui11 çin beta romu tabanını kullanıyor . Yani geliştirici arkadaşlar buna çözüm bulmuş olmalılar. Buda çözümün yazılımsal olduğunu gösterir. En azından donanımsal bir sorun değil. Global sürüm kullanıyorsanız, redmi firması tarafından yayımlanacak stok güncellemede bu sorunu çözmüş olurlar.

Oyla:

antimodernist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Haftalık yayımlanan Custom Mi room ile klavyede tepkime sorunu çözülmüş. Mi room miui11 çin beta romu tabanını kullanıyor . Yani geliştirici arkadaşlar buna çözüm bulmuş olmalılar. Buda çözümün yazılımsal olduğunu gösterir. En azından donanımsal bir sorun değil. Global sürüm kullanıyorsanız, redmi firması tarafından yayımlanacak stok güncellemede bu sorunu çözmüş olurlar.
Ben siz de custom rom yükleyip çözüldüğünü bizzat deneyimlediniz sandım. Teşekkür ederim bilgi için.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım