Yardım Redmi note 8 kendi kendine uygulamalara geçiyor

veliocak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Veli Ocak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Telefonu 02.05.2020 tarihinde kullanmaya başladım 5 gün sonra arıza başladı sorunu ise kendi kendine resim çekiyor ekran ışığını çoğaltıyor flaşı açıp kapatıyor çöp temizleme programına giriyor normale dönmesini sağlamam için açma kapama düğmesine basıyorum telefon kapanıyor ve geri açıyorum o zaman normale dönüyor haftada en az 3 en yüksek 5 defa bu arızayı tekrarlıyor bana yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var umarım bu mesajı Xiaomide dikkate alır bu şekilde arızası olan arkadaşlar varmı ?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Telefonu 02.05.2020 tarihinde kullanmaya başladım 5 gün sonra arıza başladı sorunu ise kendi kendine resim çekiyor ekran ışığını çoğaltıyor flaşı açıp kapatıyor çöp temizleme programına giriyor normale dönmesini sağlamam için açma kapama düğmesine basıyorum telefon kapanıyor ve geri açıyorum o zaman normale dönüyor haftada en az 3 en yüksek 5 defa bu arızayı tekrarlıyor bana yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var umarım bu mesajı Xiaomide dikkate alır bu şekilde arızası olan arkadaşlar varmı ?
Format atın düzelir

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Başka çözümü varmı peki sıfırlama dışında rehber harici çok farklı bilgiler var yedeklemek çok zamanı mı alır teşekkürler.
Maalesef hocam yedeklerinizi alıp bir format atın

Oyla:
Üst Alt