Yardım Redmi note 8 kendi kendine calisiyor

aybkaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aybüke aslan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar merhaba. Lutfen bana yardimci olun. Telefonu alali 1 hafta olmustu ki telefonum kendi kendine calismaya sesini acip kapamaya uygulamalara girmeye basladi o arada da telefona ekran koruyucu takmistim ondan suphelendim cikardim fakat sorun devam etti servise yolladim sorun yok telinizde dedi. Dun yine yapti video cektim yapinca servise yolladim fakat buda yeterli olmadi cunku telefonu goturdugumde bu sorunu yapmiyor teknisyen goremedigi icin sorun yok diyor. Ben bu telle ne yapacagim artik kafayi yemek uzereyim. Nasil yol izlemem lazim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaslar merhaba. Lutfen bana yardimci olun. Telefonu alali 1 hafta olmustu ki telefonum kendi kendine calismaya sesini acip kapamaya uygulamalara girmeye basladi o arada da telefona ekran koruyucu takmistim ondan suphelendim cikardim fakat sorun devam etti servise yolladim sorun yok telinizde dedi. Dun yine yapti video cektim yapinca servise yolladim fakat buda yeterli olmadi cunku telefonu goturdugumde bu sorunu yapmiyor teknisyen goremedigi icin sorun yok diyor. Ben bu telle ne yapacagim artik kafayi yemek uzereyim. Nasil yol izlemem lazim
Cihazı sıfırlama işlemlerini yaptınız mı

Oyla:

aybkaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aybüke aslan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yaptim malesef sorun devam etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide soyle bir sey var sorun surekli degil aralikli oluyor bazen yapiyor bazen yapmiyor sanki telefonum hackerlanmis gibi. Yok kameraya girmeler bilmem neler
Kullandığınız programlar ile alakalı olabilir
Ek olarak maalesef cihazın garantisi olduğu için garanti dışı müdahele yapamayız.O yüzden sıfırlamak harici başka bir öneri veremeyiz maalesef

Oyla:

aybkaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aybüke aslan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek olarak maalesef cihazın garantisi olduğu için garanti dışı müdahele yapamayız.O yüzden sıfırlamak harici başka bir öneri veremeyiz maalesef
Yinede cok tesekkur ederim. Telefonun icinde whatsap instagram vardi baska bir sey yuklememistim o zamanda yapti. Atiyorum sorun whatsaptan kaynakli o zaman cozumu ne olur? Whatsap yuklu olmayan telefon yoktur herhalde

Ayrica servis gmailde yapabilir dedi cidden olablir mi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yinede cok tesekkur ederim. Telefonun icinde whatsap instagram vardi baska bir sey yuklememistim o zamanda yapti. Atiyorum sorun whatsaptan kaynakli o zaman cozumu ne olur? Whatsap yuklu olmayan telefon yoktur herhalde

Ayrica servis gmailde yapabilir dedi cidden olablir mi
tüm ihtimalleri değerlendirin

Oyla:
Üst Alt