Yardım Redmi Note 8 kapanınca açılması çok uzun sürüyor

alestalesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.2 ama her versiyonda sorun vardı.
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Ben redmi note 8'i uzun süredir kullanıyorum ve uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Sorun şu, telefon kapanınca açılması çok uzun sürüyor, açılırken sürekli yeniden başlatılıyor ve saatler geçtikten sonra anca açılabiliyor. Son gelen güncellemeyi yaptım, yeniden başlatılması gerekti yeniden başlattı ve hala yeniden kapanıp açılmaya devam ediyor. Bu durumun çözümü nedir ?

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Hocam tavsiyem 12.0.2 android 10 sürümüne düşürmeniz android 11 çok kötü redmi note 8 için açılması falan uzun sürüyordu artık bir sorunum kalmadı pilide daha iyi (redmi note 8 kullanıyorum)

Oyla:

alestalesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tavsiyem 12.0.2 android 10 sürümüne düşürmeniz android 11 çok kötü redmi note 8 için açılması falan uzun sürüyordu artık bir sorunum kalmadı pilide daha iyi (redmi note 8 kullanıyorum)
telefonum sürekli yeniden başlatılıyor nasıl düşürebilirim ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buarada son güncellemeyi yapmadan önceki 2-3 yeniden başlatmada hemen açılmıştı bir sorun yoktu, ama onun dışında hep kapanıp açılıyordu. Ama hiç bu kadar uzun sürmemişti, 8 saat oldu hala aynı.. Çok garip bir durumdayım şu an

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhabalar. Ben redmi note 8'i uzun süredir kullanıyorum ve uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Sorun şu, telefon kapanınca açılması çok uzun sürüyor, açılırken sürekli yeniden başlatılıyor ve saatler geçtikten sonra anca açılabiliyor. Son gelen güncellemeyi yaptım, yeniden başlatılması gerekti yeniden başlattı ve hala yeniden kapanıp açılmaya devam ediyor. Bu durumun çözümü nedir ?
Bu dediğiniz sorunu İlk defa duyuyorum.
Mantıklı bir açıklaması ne yazık ki yok update aldığı halde aynı sorunu yapıyor ise muhtemelen donanımsal sorunu vardır diyeceğim ama sonradan açılması da mantıklı gelmiyor Format atıp düzelme var mı kontrol etme şansınız oldu mu hocam?

Oyla:
Üst Alt