Yardım redmi note 8 kablosuz ağından kendi çıkıyor

ahmet utku karaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.2 kararlı 12.5.2.0(RCOMIXM)
Telefon Modeli
REDMI note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
telefonum sadece bizim evdeki kablosuz ağından (hem 2,4ghz hem 5ghz) kendini atıyor 2 ila 3 dakika boyunca da hiç kablosuz ağ görmüyor başa bir ağa bağlıyken yaşamadım bu sorunu modemimde bi sorun yok diğer cihazlarda hiç bir sorun yaşamıyorum örneğin akşam vakti modemin yanında olmama rağmen sosyal medyada gezeyim diyorum 3 dakika takıldıktan sonra internet kopuyor wifi açık telefonda ama ağ yok diyor 4 5 kere yenileyince hem bizim evin ağını hem de apartmandaki tüm ağları görüyor hepsi aynı anda gidiyor durduk yere ve bu çok sinirimi bozmaya başladı bir kere başladı mı art arda 5 6 kere oluyor

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fotoğrafta ki kısma girip ayarları sıfırlayıp denermisiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ahmet utku karaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm ayarları sıfırlayıp denedim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum şu an telefonum wifi ağını görmüyor en geç 5 dakika sonra görecek

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
tüm ayarları sıfırlayıp denedim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum şu an telefonum wifi ağını görmüyor en geç 5 dakika sonra görecek
Yedeklerini alıp telefonu sıfırlamak daha mantıklı gibi geliyor şuan

Oyla:

ahmet utku karaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
yaklaşık olarak 1,5 2 ay önce aynı sorundan dolayı sıfırlamıştım zaten 12.5 sürümüne geçtiğimden beri bu sorun var

Oyla:

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
telefonum sadece bizim evdeki kablosuz ağından (hem 2,4ghz hem 5ghz) kendini atıyor 2 ila 3 dakika boyunca da hiç kablosuz ağ görmüyor başa bir ağa bağlıyken yaşamadım bu sorunu modemimde bi sorun yok diğer cihazlarda hiç bir sorun yaşamıyorum örneğin akşam vakti modemin yanında olmama rağmen sosyal medyada gezeyim diyorum 3 dakika takıldıktan sonra internet kopuyor wifi açık telefonda ama ağ yok diyor 4 5 kere yenileyince hem bizim evin ağını hem de apartmandaki tüm ağları görüyor hepsi aynı anda gidiyor durduk yere ve bu çok sinirimi bozmaya başladı bir kere başladı mı art arda 5 6 kere oluyor
Kanka aklın varsa endonezya miui 12 android 10 sürümüne geç,miui 12.5.2 android 11 çok sorunlu ve hantal dün düşürdüm sürümü telefon rahatladı baya bide kendi miui arama uygulaması var(root bl kilidi açman gerekmiyor)

Oyla:

ahmet utku karaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Kanka aklın varsa endonezya miui 12 android 10 sürümüne geç,miui 12.5.2 android 11 çok sorunlu ve hantal dün düşürdüm sürümü telefon rahatladı baya bide kendi miui arama uygulaması var(root bl kilidi açman gerekmiyor)
nasıl geçebilirim

Oyla:
Üst Alt