Yardım redmi note 8 işletim sistemi çöktü

tercan ekinci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tercan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum bu gün redmi mi not 8 cihazıma güncelleme geldi bende yükledim ama açılınca birden çince bir şeyler çıktı ve telefon kapndı açınca da ekranda sadece redmi ve unlock olup oda 2 3 saniye ara ile yanıp sönüyor biraz kurcaladım internetten falan sanırım işletim sistemi sıfırlandı recovery mode ile de acamadım en son bu siteyi buldum twrp yükledimama burdada bütün modeller var vara ancak redmi not 8 ve pro modllerinin twrp leri çıkartılmış ne yapailirim şimdiden herekse teşekkürler

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Cihazı Fastboot moduna alıp stok rom yükleyebilirsiniz.Cihaz TR garantili mi?

Oyla:

tercan ekinci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tercan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı Fastboot moduna alıp stok rom yükleyebilirsiniz.Cihaz TR garantili mi?
teşekkür ederim maalesef garantili değil fastboot modunda girmeye çalıtığımda bir yarı geliyor sürekli ekranda yanıp sönüyor the system has been destroyed türkçesi sistem yok edildi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim maalesef garantili değil fastboot modunda girmeye çalıtığımda bir yarı geliyor sürekli ekranda yanıp sönüyor the system has been destroyed türkçesi sistem yok edildi diyor

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani,sadece Mi yazıp kapanıyor mu? Fastboot moda geçmiyor musunuz.

Oyla:
Üst Alt