- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Haziran diyorlar note 8 için
Kim diyor hocam ?
Haziran diyorlar note 8 için
Telegram'da bazı yöneticilerKim diyor hocam ?
Android 10 hakkında bir gelişme var mı hocam?Telegram'da bazı yöneticiler
Haziran deniyor hocam bu hafta da güncelleme yok,bekliyoruzAndroid 10 hakkında bir gelişme var mı hocam?
Şeytan diyor bırak garanti maranti aç bootloaderi yapıştır romları.Haziran deniyor hocam bu hafta da güncelleme yok,bekliyoruz
Ya hocam android 10u geçtim ne nisan ayı güvenlik güncellemesi geldi ne de mayıs ayı. En azından onları göndersinler değil mi?Haziran deniyor hocam bu hafta da güncelleme yok,bekliyoruz
Bu zamana kadar hiç garantiyi sevemedim hocam kendisine de bağlı kalamıyorum açıkçası Cihaz Ghost Screen harici durumlarda genelde kullanıcı hatası arızası oluşuyor.Küçük sıkıntılarda da sağlam cihaz verdiğimizden kötü şekilde geliyor bunun örnekleri forumda onlarca var O yüzden garanti çok önemli değil bana kalırsa,olsa iyi olur ancak Türkiye'de garanti telefonu onarmak yerine bozmaya indeksli olduğu için sevemiyorum .Bu aralar kilit bekleme süresi vermiyor arkadaşın garantili Mi 8'inin kilidini tek seferde açıp rom yükledik halinden de gayet memnundu açıkçasıŞeytan diyor bırak garanti maranti aç bootloaderi yapıştır romları.
Hocam evofone sıkıntı çıkartıyor mu bootloader kilidinin açılmasına? Birde kutudan sadece evofone garanti belgesi falan çıktı başka bir yerde garantili değildir değil mi?Bu zamana kadar hiç garantiyi sevemedim hocam kendisine de bağlı kalamıyorum açıkçası Cihaz Ghost Screen harici durumlarda genelde kullanıcı hatası arızası oluşuyor.Küçük sıkıntılarda da sağlam cihaz verdiğimizden kötü şekilde geliyor bunun örnekleri forumda onlarca var O yüzden garanti çok önemli değil bana kalırsa,olsa iyi olur ancak Türkiye'de garanti telefonu onarmak yerine bozmaya indeksli olduğu için sevemiyorum .Bu aralar kilit bekleme süresi vermiyor arkadaşın garantili Mi 8'inin kilidini tek seferde açıp rom yükledik halinden de gayet memnundu açıkçası
Delta hariç garanti dışı kalıyor açıldığı anlaşılırsaHocam evofone sıkıntı çıkartıyor mu bootloader kilidinin açılmasına?
Ben bi kilidi açayım hocam.Delta hariç garanti dışı kalıyor açıldığı anlaşılırsa
Takıldığınız bir şey olursa burdayım hocam istediğiniz zaman yazabilirsinizBen bi kilidi açayım hocam.