Yardım Redmi note 8 instagramda kamera açılmama sorunu

CuddleDarling

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turhan
Cihazım
Note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar 1 haftalık redmi note 8 kullanıyorum. Ancak Instagram'da görüntülü konuşma yaparken kamera sadece arka olarak çalışıyor ön kameraya alamiyorum nasıl çözebiliriz. Birde WhatsApp ve Instagram a story atmak istediğimde kamera kalitesi acaip dusuyo sorun nedir acaba?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Belirttiğiniz kamera sorununa Note 7 cihazlarında da çok karşılaşıldı, forumda bolca geçmiş konular mevcut. Kimisi eski versiyon apk yükleyip çözdü, kimisi çözemedi sizde bir deneyin eski versiyon uygulamaları.
Uygulama yapımcıları Xiaomi cihazları pek takmıyor galiba, en çok uyumsuzluk sorunları Xiaomi de çıkıyor.

Diğer kalite konusunda ise yapabileceğiniz pek bir şey yok. Modifiye edilmiş sahte uygulamalarda var fakat pek değişen bir şey olmuyor. Ayrıca resim ve videoları cihazın kendi kamera uygulamasından çekip daha sonra paylaşamanız küçükte olsa biraz farkedecektir fakat genel anlamda tüm Xiaomi cihazlar bu sorundan muzdarip. Bu modeller böyle malesef.

Sosyal medyayı sık ve düzenli kullanan kişiler için Xiaomi uygun bir marka değil malesef. Gerek Xiaomi cihazların medya codekleri, gerekse uygulamaların geliştirme politikaları Xiaomi'yi uyumsuzlaştırıyor.

Oyla:
Üst Alt