- Adım
- Ahmetyusuf
- Cihazım
- mi5s
- Konular
- 4
mirood da bu karnel kullanılır mı ?
Evet ama Android 10 romlarda sadecemirood da bu karnel kullanılır mı ?
Konu GüncellenmiştirNOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8/8T Inception Kernel V6.1 ve 68 Hz Ekran Yenileme(Miui 12 - Android 10)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Android 10 Aosp romlarda kullanabiliceğiniz Pil performansı gayet güzel bir kernel ve Ekran yenileme hızınızı 68 Hz yapabilceğiniz bir mod
Not:
MIUI için: Önyükleme görüntüsünü çıkarın ve Önyükleme Bölümünde flaşlayın
Not:Twrp girip Kernel flashlamadan önce BOOT ve DTBO yedek almayı UNUTMAYIN her hangi bir aksilik de yedeği geri flashlayıp cihazı açabilirsiniz.
Kernel Kurulumu:
Twrp giriniz
Backup/Yedekle Bölümünden Boot ve Dtbo Yedek Alınız
İnstall Bölümününe Giriniz
Magisk Flashlayın
Kernel Flashlayın
Reboot System Yapın.
68Hz Ekran yenileme Mod Kurulumu
Twrp giriniz
Backup/Yedekle Bölümünden Dtbo Yedek Alınız
İnstall Bölümününe Giriniz.
68Hz imaj dosyasını dtbo bölümüne flaşlayın
Reboot System yapın.
Not:İşlem bu kadardır geri dönmek isterseniz aldığınız dtbo yedeğiyle 60Hz ekran yenilemeye dönebilirsiniz
Kernel:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
68Hz Mod:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam birçok romda bu kerneli denedim Android 10 için vazgeçilmez bir kernel herhangi bir problem yaşamadım Miui 12 de akıcılığa etkisi büyük oluyor pil aynı ama Aosp romlarda en iyi kernel diyebilirimaliasaf Merhabalar, hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık. Ben şuanda RevOS v20.7.15 sürümünü kullanıyorum. Bu kerneli siz denedinizmi herhangi bir problem söz konusumu acaba ?
Revos 20.7.15 romuna kerneli flashladım telefon açılış ekranına atıp atıp durdu maalesefaliasaf Merhabalar, hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık. Ben şuanda RevOS v20.7.15 sürümünü kullanıyorum. Bu kerneli siz denedinizmi herhangi bir problem söz konusumu acaba ?
Rica ederim hocam birçok romda bu kerneli denedim Android 10 için vazgeçilmez bir kernel herhangi bir problem yaşamadım Miui 12 de akıcılığa etkisi büyük oluyor pil aynı ama Aosp romlarda en iyi kernel diyebilirim
Revos 20.7.15 romuna kerneli flashladım telefon açılış ekranına atıp atıp durdu maalesef
Ben de kernel arayışına çıktım ama pek bulamadım. Siz bulursanız bana söyleyin kendim deneyip size haber veririm istersenizAnladım hocam teşekkür ederim.
O halde şuanda sıkıntılı gibi duruyor farklı bir kernel kullanıyormusunuz?
Bende sorun yok hocam genom kernel deneyinAnladım hocam teşekkür ederim.
O halde şuanda sıkıntılı gibi duruyor farklı bir kernel kullanıyormusunuz?
Bende sorun yok hocam genom kernel deneyin