Yardım Redmi Note 8 İmeili cihaza format

uqur45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşım bir link yolladı benimde boşluğuma geldi tıkladım virüslü olmasından korkuyorum (Toyota sitesinin sahtesi) telefonuma reset atmak istiyorum imeili cihazım var ama güç ve ses açma tuşlarına basınca Wipe data reboot gibi bir yere atıyor twrp menüsü açılmıyor twrp yüklümü değilmi bilmiyorum imeiyi telefoncu telefonun arkasını açarak atmıştı nasıl telefonumu nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim. işin ilginci galiba bootlander da kapalı galiba twrp de yüklü değil sanırsam bu telefoncu nasıl imei attı bu telefona.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
uqur45,
Cihazınız da Twrp bulunmadığı için Orjinal Recovery ekranı gelir.
- Wipe data reboot ( Recovery ) ekranından yapacağınız işlemler de imei repair işleminiz silinecektir

- Mi Flashtool ile Fastboot romu, Clean all ( Temiz kurulum) seçerek kurulum yapabilirsiniz.

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Twrp flashlayıp efs yedegini alın sonrada sıfırlayın ilşte

Oyla:

uqur45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootlander kapalı telefonun galiba kapalı olunca twrp kurulmuyormuş bootlanderı da açınca imei gider diyorlar mi flash işe yarar mı bootlandır kapalıyken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootlander kapalı telefonun miflashtool işe yarar mı ?

Oyla:

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
bootlander kapalı telefonun galiba kapalı olunca twrp kurulmuyormuş bootlanderı da açınca imei gider diyorlar mi flash işe yarar mı bootlandır kapalıyken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootlander kapalı telefonun miflashtool işe yarar mı ?
Bootloader açmanız lazım hocam yoksa mi flashla rom kuramazsınız. Fakat bootloader kapalıyken rom atmanın bi tool u vardı sitede arayarak bulabilirsiniz.

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Arkadaşım bir link yolladı benimde boşluğuma geldi tıkladım virüslü olmasından korkuyorum (Toyota sitesinin sahtesi) telefonuma reset atmak istiyorum imeili cihazım var ama güç ve ses açma tuşlarına basınca Wipe data reboot gibi bir yere atıyor twrp menüsü açılmıyor twrp yüklümü değilmi bilmiyorum imeiyi telefoncu telefonun arkasını açarak atmıştı nasıl telefonumu nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim. işin ilginci galiba bootlander da kapalı galiba twrp de yüklü değil sanırsam bu telefoncu nasıl imei attı bu telefona.
fabrika ayarlarına döndüğünüzde repear görmüş her cihazın imei si silinmez bende mi 10t pro var 10 defa döndüm gitmedi. Repear işleminin yapan arkadaşın hangi yolla yaptığı önemli. Ama genelde gittiği için riske atmayın tekrar twrp yükleyin EFS yedeğini alın giderse tekrar twrp yükleyip geri getirirsiniz.

Oyla:
Üst Alt