Yardım Redmi note 8 için rom arıyorum

alhnn_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
CrDroid 10.7
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
şuan CrDroid'deyim ve beğenmedim çünkü temalar, not uygulaması falan hiçbirşey yok.
Bana böyle uygulamalar olan, iyi animasyonlara sahip olan bir rom önerir misiniz? (Gapps yoksa gapps da atın lütfen.) Ayrıca kernel ve Magiskde lazım.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Saf Android'de tema ayarı var hocam. Ana ekrana basılı tutun, duvar kağıdı ayarları kısmında simge şekli değiştirme, monet rengi değiştirme, yazı tipi değiştirme vs. birçok ayar var. Ki crDroid'in kendine has ayarlar kısmında daha fazla özelleştirme var. Temalar ismiyle bir uygulaması yok diye tamamen özelleştirme kaybolmuyor.

Ayrıca saf Android'de not uygulaması önyüklü gelmez. Onun yerine Google'ın Keep uygulamasını kullanabilirsiniz. Play Store'dan indirmek ücretsiz.

Eksikliğini gördüğünüz uygulamayı indirebilirsiniz. Her şey önyüklü gelsin istiyorsanız cihazı inim inim inleten MIUI kurun hocam.

Oyla:

alhnn_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saf Android'de tema ayarı var hocam. Ana ekrana basılı tutun, duvar kağıdı ayarları kısmında simge şekli değiştirme, monet rengi değiştirme, yazı tipi değiştirme vs. birçok ayar var. Ki crDroid'in kendine has ayarlar kısmında daha fazla özelleştirme var. Temalar ismiyle bir uygulaması yok diye tamamen özelleştirme kaybolmuyor.

Ayrıca saf Android'de not uygulaması önyüklü gelmez. Onun yerine Google'ın Keep uygulamasını kullanabilirsiniz. Play Store'dan indirmek ücretsiz.

Eksikliğini gördüğünüz uygulamayı indirebilirsiniz. Her şey önyüklü gelsin istiyorsanız cihazı inim inim inleten MIUI kurun hocam.
İos emojileri yapmak istiyorum ama yapamıyorum hocam

Oyla:

alhnn_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk varsa emoji modülü var. Düz flaşlayıp kullanacaksınız.

Anladım, lineageOs kurucağım ben şimdi. Kernel önerir misiniz?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Anladım, lineageOs kurucağım ben şimdi. Kernel önerir misiniz?
LOS için her kernel uyumlu değil. QuickSilver'ın özel birkaç sürümü güzel ama bulmak sıkıntı onları da. Onu bulursanız kurun, bulamazsanız kurmayın.

Oyla:
Üst Alt