Hayırlı olsun yeni rom bu rom xiamoi nin yaptığı bir rommu yada bilir kişi bir arkadasin yaptığı bir rommu ayrıca Hindistan miu 11.0.5 le kiyaslamis olsak nedir durum ayrıca Hindistan'ın 11.06 olsun miu12 sürümleri olsun hepsini denedim ayrıca endenozya mi12 android 12 onuda denedim mesajları engelli gostermeler watsapta ekranın titremesi her girişte en sonunda hindistan miu 11.05 e geri döndüm bu son sürüm yorumlarını okuyup öyle yükleyecem devamlı room atıyorum bir gün telefon çökecekİlk gün yükledim. Ben memnunum, anormal giden birşey yok
Rom telefonun OTAsı üzerinden geldi. Yani Xiaominin kendi resmi kararlı romu. Eski hindistan romlarını da kullandım. Onlardan da memnundum, bundan da memnunum. Eski romlardan memnun olmayanları da okudum. Birşey diyemem.Hayırlı olsun yeni rom bu rom xiamoi nin yaptığı bir rommu yada bilir kişi bir arkadasin yaptığı bir rommu ayrıca Hindistan miu 11.0.5 le kiyaslamis olsak nedir durum ayrıca Hindistan'ın 11.06 olsun miu12 sürümleri olsun hepsini denedim ayrıca endenozya mi12 android 12 onuda denedim mesajları engelli gostermeler watsapta ekranın titremesi her girişte en sonunda hindistan miu 11.05 e geri döndüm bu son sürüm yorumlarını okuyup öyle yükleyecem devamlı room atıyorum bir gün telefon çökecek
Bir gerçek var global de endenozyada hepsini yükledim ama hindistan bir baska kalite tartışılmazRom telefonun OTAsı üzerinden geldi. Yani Xiaominin kendi resmi kararlı romu. Eski hindistan romlarını da kullandım. Onlardan da memnundum, bundan da memnunum. Eski romlardan memnun olmayanları da okudum. Birşey diyemem.
Otomatikten gelen romu ekleyebilir mi form yöneticileri burdaki romu yuklemiyoruz twrp istiyor çünküRom telefonun OTAsı üzerinden geldi. Yani Xiaominin kendi resmi kararlı romu. Eski hindistan romlarını da kullandım. Onlardan da memnundum, bundan da memnunum. Eski romlardan memnun olmayanları da okudum. Birşey diyemem.
İlk mesajımdaki linkteki rom twrp istiyor ama 2. sayfadaki bir mesajımda paylaştım, onu normal yoldan yükleyebilirsin. RomuBir gerçek var global de endenozyada hepsini yükledim ama hindistan bir baska kalite tartışılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Otomatikten gelen romu ekleyebilir mi form yöneticileri burdaki romu yuklemiyoruz twrp istiyor çünkü