Evet akıcı bir rom ayrıca şarjının oturmasını bekleyecektim. Birde ryzen kernel flashladim şimdi öyle deneyeceğimO sıkıntı hariç beğendiniz mi
Android sistemi kernelsiz düzelmiyor maalesef bütün romlarda aynı sorun varEvet akıcı bir rom ayrıca şarjının oturmasını bekleyecektim. Birde ryzen kernel flashladim şimdi öyle deneyeceğim
Strex hocam kerneli yüklendikten sonra otomatik olarak android jarz istatistiği düşüyor..peki baktinizmi hiç Max ekran süresi ne kadar veriyor yani fark ettim acaba ?Android sistemi kernelsiz düzelmiyor maalesef bütün romlarda aynı sorun var
Kernelsiz ekran süresi hemen hemen aynı ama boşta hiç şarj yemiyorStrex hocam kerneli yüklendikten sonra otomatik olarak android jarz istatistiği düşüyor..peki baktinizmi hiç Max ekran süresi ne kadar veriyor yani fark ettim acaba ?
Ben ryzen ile deniyorum suanlik reboot sorunu olmadı bakalımKernelsiz ekran süresi hemen hemen aynı ama boşta hiç şarj yemiyor
Kullanım deneyimlerini ve ekran süreni bekliyoruzBen ryzen ile deniyorum suanlik reboot sorunu olmadı bakalım
rom işleriyle haşırneşirim genel olarka miui ilk defa kullanıyorum da brick olma imei kaybı vs yaşama durumu varmı
İşlemleri anlatıldığı gibi yaparsanız hayır.rom işleriyle haşırneşirim genel olarka miui ilk defa kullanıyorum da brick olma imei kaybı vs yaşama durumu varmı
son sorularım bootloader kilidimi açınca cihazım garanti dışı kalıcak mı? ve tekrar kilidi kapatırsam garanti kapsamına girer miİşlemleri anlatıldığı gibi yaparsanız hayır.