Yardım Redmi note 8 hard brick

• Konbuyu başlatan Canpro
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 11.0.7.0
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Tüm hocalarımın değerli cevaplarını bekliyorum sorunumu tam olarak toparladım inş yöneticilerden biri daha görür görmez kapatmaz konuyu

Hocam sorunum şöyle mi flash 2016 64 bit ile her zamanki gibi telefonuma yazılım atacaktım flash al seçili dosyayı gösterdim ımages dosyasının bir üstündeki ni telefonda USB hata ayıklamayı açtım telefondaki kilidi kaldırdım mi hesabımı kaldırdım ve telefonu fastboot menüsünü aldım telefonumun bootloader kilidi açık flash'a bastıktan sonra aradan 1 saniye geçti uyarı verdi yani hata verdi ve telefon edl moda girdi ve com10 olarak gözüktü ve telefon bir daha hiç açılmadı hiçbir tepki yoktu telefonda ancak yetkili hesap ile geri döndü nerede yanlış yapmış olabilirim her zaman yaptığım şey telefon driverları bilgisayar yüklü telefon redmi note 8 miui12 den 11 e dönecektim eskiden de dönmüştüm bir sıkıntı olmadı arb kontrolü de yaptım Bir çıktı forumda araştırdım bir sorun olmayacağını söylediler eskiden olmamıştı şimdi neden oldu telefon yetkili hesap ile zor eski haline çevirdim bunun sebebi ne olmuş olabilir

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt