Yardım Redmi note 8 hard brick

• Konbuyu başlatan Canpro
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 11.0.7.0
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Tüm hocalarımın değerli cevaplarını bekliyorum sorunumu tam olarak toparladım inş yöneticilerden biri daha görür görmez kapatmaz konuyu

Hocam sorunum şöyle mi flash 2016 64 bit ile her zamanki gibi telefonuma yazılım atacaktım flash al seçili dosyayı gösterdim ımages dosyasının bir üstündeki ni telefonda USB hata ayıklamayı açtım telefondaki kilidi kaldırdım mi hesabımı kaldırdım ve telefonu fastboot menüsünü aldım telefonumun bootloader kilidi açık flash'a bastıktan sonra aradan 1 saniye geçti uyarı verdi yani hata verdi ve telefon edl moda girdi ve com10 olarak gözüktü ve telefon bir daha hiç açılmadı hiçbir tepki yoktu telefonda ancak yetkili hesap ile geri döndü nerede yanlış yapmış olabilirim her zaman yaptığım şey telefon driverları bilgisayar yüklü telefon redmi note 8 miui12 den 11 e dönecektim eskiden de dönmüştüm bir sıkıntı olmadı arb kontrolü de yaptım Bir çıktı forumda araştırdım bir sorun olmayacağını söylediler eskiden olmamıştı şimdi neden oldu telefon yetkili hesap ile zor eski haline çevirdim bunun sebebi ne olmuş olabilir

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Metin hocam onların aynısını yaptıktan sonra böyle oldu hocam çıktısını almıştım komple konunun teker teker yaptım yaptıklarımın üstünü çizdim ve telefon edl ye düştü arasıra kafasına göre led ışıkları yakıyordu ve le yanarken pc yi görmüyor led gittikten sonra görüyordu

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Verdiğim linkte bulunan adımların hepsini doğru yaptığınızdan eminseniz o zaman rom dosyasının sıkıntılı olduğunu varsayalım.. Eksik inmiştir, hatalı inmiştir.. Belki de pc kaynaklı bir sorundur.. Belki de cihaz da sıkıntı vardır ki, siz maşallah dur durak bilmeden sürekli hergün 3-5 rom atıp duruyorsunuz, bu cihaz için iyi değil sizin ruh sağlığınız için hiç iyi değil giggle~~

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Metin hocam onların aynısını yaptıktan sonra böyle oldu hocam çıktısını almıştım komple konunun teker teker yaptım yaptıklarımın üstünü çizdim ve telefon edl ye düştü arasıra kafasına göre led ışıkları yakıyordu ve le yanarken pc yi görmüyor led gittikten sonra görüyordu
bunun altında bir sürü sebep olabilir rom eksik inmiş olabilir bilgisayar bağlantısında sorun olmuş olabilir telefon bağlantısında sorun olmuş olabilir sonuçta elektronik cihaz ne olacağını bilemiyoruz tamamen şans işi ama bu işleri yaparken dikkatli olmakta fayda var % de 80 90 ihtimalle genelde bir şey olmuyor ama bu da sizin şansınız

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Verdiğim linkte bulunan adımların hepsini doğru yaptığınızdan eminseniz o zaman rom dosyasının sıkıntılı olduğunu varsayalım.. Eksik inmiştir, hatalı inmiştir.. Belki de pc kaynaklı bir sorundur.. Belki de cihaz da sıkıntı vardır ki, siz maşallah dur durak bilmeden sürekli hergün 3-5 rom atıp duruyorsunuz, bu cihaz için iyi değil sizin ruh sağlığınız için hiç iyi değil giggle~~
Hocam şöyle söyliyeyim ikide bir rom atarken hiç sıkıntı olmadı sadece global rom yüklerken oldu ama aynı dosya ile eskiden 3 4 kere yazılım atmıştım aynı PC aynı kablo aynı mı flash aynı Windows

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam şöyle söyliyeyim ikide bir rom atarken hiç sıkıntı olmadı sadece global rom yüklerken oldu ama aynı dosya ile eskiden 3 4 kere yazılım atmıştım aynı PC aynı kablo aynı mı flash aynı Windows
hangi romu flaşlamaya çalışıyordunuz ?

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hangi romu flaşlamaya çalışıyordunuz ?
Global rom 11.0.6.0 telefon açıldıktan sonra redmi yazısının altında unlocked yazıyordu zaten hiç clean lock seçmedim hayatımda

Oyla:
Üst Alt