Yardım Redmi Note 8 Hard Brick

SerdarCoruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
~
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Telefona Mi Flash'tan Global Rom yüklerken bir anda siyah ekrana düştü telefon. Kablo vs hiç bir şeye ellemedim uzaktaydım zaten, Clean All seçiliydi.

Fastboot veya Recovery'e girmiyor. EDL çalışıyor, Mi Flash ile EDL moddayken Rom atmayı denedim hata veriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global, Eng Rom denedim olmadı. Çözümü sadece yetkili hesap mı?

averagecrdroiduser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Merhaba. Crdroid yüklemeye çalışırken redmi note 8 cihazımı soft brick yapmam ve sürekli hata almam sebebi ile stock rom'a dönmeye çalıştım mi flash tool ile. Ancak o da ayrı hatalar verdi ve ben de fastboot ile yapmaya karar verdim. İnternetten belli bir rehberi takip ettikten sonra tekrar işe yaramadı ve başka bir rehberi uygulayamadan cihaz bir şekilde cevap vermez oldu. Ne fastboot ne recovery'ye girebiliyorum. Mi hesabım var ve cihazın kilidini daha önce açmıştım ancak edl nedir pek bir bilgim yok.
Cihazı kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba. Crdroid yüklemeye çalışırken redmi note 8 cihazımı soft brick yapmam ve sürekli hata almam sebebi ile stock rom'a dönmeye çalıştım mi flash tool ile. Ancak o da ayrı hatalar verdi ve ben de fastboot ile yapmaya karar verdim. İnternetten belli bir rehberi takip ettikten sonra tekrar işe yaramadı ve başka bir rehberi uygulayamadan cihaz bir şekilde cevap vermez oldu. Ne fastboot ne recovery'ye girebiliyorum. Mi hesabım var ve cihazın kilidini daha önce açmıştım ancak edl nedir pek bir bilgim yok.
Cihazı kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Bu rehbere göz atınız

Oyla:

averagecrdroiduser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Kapağı söktükten sonra geri takmak mümkün mü? Bir parçalama videosu izledim ve telefonu ayırmak için ısıtıcı bir alet kullanılıyordu. Telefoncuların direk bunu yapabilmeleri mümkün müdür?

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Kapağı söktükten sonra geri takmak mümkün mü? Bir parçalama videosu izledim ve telefonu ayırmak için ısıtıcı bir alet kullanılıyordu. Telefoncuların direk bunu yapabilmeleri mümkün müdür?
Yapistirici ile islem sonrasi kapagi yapistiriyorlar. İsitici ile tavsiye etmeyen de var siyah disi kapaklarda renk atabiliyormus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yontem daha mantikli gibi.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

averagecrdroiduser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Kapağı kendimiz açıp telefonculara kapağı yapıştırtabilir miyiz acaba?

Oyla:
Üst Alt