Yardım Redmi Note 8 Hard brick oldu

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
bugün olmazda yarın ulaşın bağlanıp deneyelim. Fastboot rom yoksa indirin pc ye.
4 tane rom indirdim endonezya,hindistan,global android 9 global miui 11 yada 12 indirdim bide. He birde mi flashda com port olarak gözüküyor cihaz fakat flashlamaya çalışınca hello paketine yanıt vermedi mi ne diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun bu arada yarın size ulaşırım ben o zaman.

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
suanda comport olarak da gozukmuyor cihaz muhtemelen sarji bitti cunku guc tusuna basinca bildirim isigi yanip sonuyor sarj olsun oyle deneyecegim sarja taktim isik yanip sonmeye basladi.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kurcaladıkça bozulacaktır. Aygıt yöneticisinde fastboot mod da görmüyorsa ve 9008 portu gelmiyorsa kapak açıp edl moda alınması gerekir.

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
Kurcaladıkça bozulacaktır. Aygıt yöneticisinde fastboot mod da görmüyorsa ve 9008 portu gelmiyorsa kapak açıp edl moda alınması gerekir.
sarj ettim 9008 portu geldi tekrar sikinti yok fakat hala cihaz acilmiyor mi flashla flashlamayi deneyeyim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

olmadi

Murat_Mehmet2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
telefonda arrow os kullaniyordum format attim sonra twrp den gapps kurmaya calistim kurmadi baska versiyonlarini denedim nikgapps falan onlar da kurulmadi bende dedim bari arrow os gapps versiyonunu kurayim onu kurmayi denedim herseyi sildikten sonra onu da kuramadim twrp ile vazgecip endonezya romu kurmaya calistim fastboot ile miflash error verdi kurmama izin vermedi bende bosverip yattim sabah kalktigimda cihaz acilmiyordu hicbir sekilde sarj isigi bile gelmiyordu mi flashla tekrar kurmaya calisinca hello paketlerini almadigini soyledi dedim brick oldu sanirim yetkili hesap falan da yok tabi cihazin arkasini da acamam ama qfil e girdim portu goruyordu aygit yoneticisinde de 9008 olarak gorunuyor rom atabilir miyim bir sekilde

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

rom kurmaya calisinca sahara fail diyor
Hayır teknik servise götür daha fazla sorunu büyütme büyük ihtimalle arka kapağı açılacak

Murat_Mehmet2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
Bende hindistan romu kurdum bootlocker kilidini kapattım başarılı bir şekilde oldu ama bilgisayarda tüm mi flash tool driver tam mı birde indiğiniz rom sağlam mı şuradan indir bende buradan indirdim başarılı ile yükledim bootlocker kilidini kapattım valla bende acemiyim ama ben başardım isterseniz dene

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
Bende hindistan romu kurdum bootlocker kilidini kapattım başarılı bir şekilde oldu ama bilgisayarda tüm mi flash tool driver tam mı birde indiğiniz rom sağlam mı şuradan indir bende buradan indirdim başarılı ile yükledim bootlocker kilidini kapattım valla bende acemiyim ama ben başardım isterseniz dene
mifirm.net uzerinden indirdim ben rom saglam sorunu yok zaten uzun bi suredir arrow os ile kullaniyordum simdi acilip acilmamasi cok umurumda degil acikcasi note 13 proya gectim fakat acilirsa hediye etmeyi dusunuyordum.

Murat_Mehmet2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
mifirm.net uzerinden indirdim ben rom saglam sorunu yok zaten uzun bi suredir arrow os ile kullaniyordum simdi acilip acilmamasi cok umurumda degil acikcasi note 13 proya gectim fakat acilirsa hediye etmeyi dusunuyordum.
Valla ben denedim oldu ama yine siz bilirsiniz yine aynı siteden indirdim oldu zaten yazı yazarken telefon ile yazıyorum rom atığım telefondan

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
Valla ben denedim oldu ama yine siz bilirsiniz yine aynı siteden indirdim oldu zaten yazı yazarken telefon ile yazıyorum rom atığım telefondan
usta fastboot a girse zaten atabilirim fastboot a girmedigi icin cihaz farkli yolla rom flashlamaya calisiyorum.

Murat_Mehmet2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
usta fastboot a girse zaten atabilirim fastboot a girmedigi icin cihaz farkli yolla rom flashlamaya calisiyorum.
O zaman bence yapacak birşey yok açılacak zaten peki tpwr var mı varsa custom rom kur eğer yoksa teknik servise götür belki anakart sıkıntı olabilir

Üst Alt