Yardım Redmi Note 8 Güncelleme Yapmıyor

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
21
Merhabalar foruma yeni üyeyim yavaş yavaş öğrenicem bu konuları inşallah :) Red Mi Note 8 cihazımda twrp ve magisk kullanmaktayım. Güncelleme gösteriyor güncelleme dosyasını indiriyorum yeniden başlat diyorum fakat twrp ekranında kalıyor cihaz daha öncede 1-2 kere kitlendi ücretli yaptırmak mecburiyetinde kaldım cihazı twrp üzerinden nasıl güncelleyebilirim yada twrp'yi telefonumdan nasıl silebilirim teşekkürler.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
20.4 kullanın herhangi bir işleme gerek yok sorunsuz.
magiski zip olarak twrpden flaşladıktan sonra apk olarak kurmanız yeterli
Apk olarak derken flaşladıktan sonraki işlemi anlatırmısınız ? İndirecezmi ayriyeten apkyı internetten ? Rootu kurduktan sonra yenı rom değişiminde hafızayı temizlediğimizde root ve twrp gitmez değilmi ? 4 wipe format data vs.

Oyla:

burkiii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Merhabalar foruma yeni üyeyim yavaş yavaş öğrenicem bu konuları inşallah :) Red Mi Note 8 cihazımda twrp ve magisk kullanmaktayım. Güncelleme gösteriyor güncelleme dosyasını indiriyorum yeniden başlat diyorum fakat twrp ekranında kalıyor cihaz daha öncede 1-2 kere kitlendi ücretli yaptırmak mecburiyetinde kaldım cihazı twrp üzerinden nasıl güncelleyebilirim yada twrp'yi telefonumdan nasıl silebilirim teşekkürler.
resmi twrp ile güncelleyemezsiniz. custom ota destekli orange fox gibi recovery ile sorunsuz güncelleyebilirsiniz. recovery ota menüsünden güncelleme sonrası yeniden başlatma seçeneğini iptal edip kurulum sonrasında cihazı yeniden başlatmadan magisk root ve apk kurulumu yapabilirsin.

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
resmi twrp ile güncelleyemezsiniz. custom ota destekli orange fox gibi recovery ile sorunsuz güncelleyebilirsiniz. recovery ota menüsünden güncelleme sonrası yeniden başlatma seçeneğini iptal edip kurulum sonrasında cihazı yeniden başlatmadan magisk root ve apk kurulumu yapabilirsin.
Eu Beta sürümünde, Yazılım güncelleme merkezinden güncellemeyi indirdikten sonra cihaz otomatik olarak TWRP modunda yeniden başlayıp ROM'u güncelleyip cihazı yeniden başlatıyor. Bunların hepsini 3-5 satırlık scriptler yapıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burkiii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Eu Beta sürümünde, Yazılım güncelleme merkezinden güncellemeyi indirdikten sonra cihaz otomatik olarak TWRP modunda yeniden başlayıp ROM'u güncelleyip cihazı yeniden başlatıyor. Bunların hepsini 3-5 satırlık scriptler yapıyor.

Resmi twrp haricinde ota desteği olan custom recoveryler kuruyor evet. Görünümü aynı olanlarda var. Ben resmi twrp apk uygulamasından indirilen twrp ile kuramıyorum. Cihazlar arası fark olabilir tabi.

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Resmi twrp haricinde ota desteği olan custom recoveryler kuruyor evet. Görünümü aynı olanlarda var. Ben resmi twrp apk uygulamasından indirilen twrp ile kuramıyorum. Cihazlar arası fark olabilir tabi.
Resmi TWRP her cihaza destek vermiyor maalesef. Sadece farklı işlemciler için farklı modeller yapıyorlar, Cihaz geliştiricileri ise o TWRP'lerden kendisine uygun olanı alıp modellere portlama yapıyor. Mesela Huawei p8 lite modeli için honor 8 modelinin TWRPsini kullanmak gibi. Cihazların işlemcileri ve altyapısı tamamen birebir olduğu için sorunsuz çalışıyordu.

Oyla:
Üst Alt