Yardım Redmi Note 8 Güncelleme Yapmıyor

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
21
Merhabalar foruma yeni üyeyim yavaş yavaş öğrenicem bu konuları inşallah :) Red Mi Note 8 cihazımda twrp ve magisk kullanmaktayım. Güncelleme gösteriyor güncelleme dosyasını indiriyorum yeniden başlat diyorum fakat twrp ekranında kalıyor cihaz daha öncede 1-2 kere kitlendi ücretli yaptırmak mecburiyetinde kaldım cihazı twrp üzerinden nasıl güncelleyebilirim yada twrp'yi telefonumdan nasıl silebilirim teşekkürler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar foruma yeni üyeyim yavaş yavaş öğrenicem bu konuları inşallah :) Red Mi Note 8 cihazımda twrp ve magisk kullanmaktayım. Güncelleme gösteriyor güncelleme dosyasını indiriyorum yeniden başlat diyorum fakat twrp ekranında kalıyor cihaz daha öncede 1-2 kere kitlendi ücretli yaptırmak mecburiyetinde kaldım cihazı twrp üzerinden nasıl güncelleyebilirim yada twrp'yi telefonumdan nasıl silebilirim teşekkürler.
mevcut romu cihaza indirip twrp yi açıp direk üstüne kuracaksınız

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
mevcut romu cihaza indirip twrp yi açıp direk üstüne kuracaksınız
Geçen aynı soruyu bende forumda sormuştum. Güncelleme geldiğinde twrp üzerinden nasıl kuracağım dedim forumdaki arkadaşlar bana direk güncellemeyi kuracağımı herhangi ek bir işlem gerekmediğini belirttiler twrp ile alakalı. Sizde farklı birşey demiştiniz. Twrp ile rom yüklenen telefona sistem güncellemesi kısmından güncelleme geldiğinde normal güncellemeyi indirip kurmuyormuyuz ? Veya nasıl yacapağımız hakkında bilgi verirmisiniz ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Çok teşekkür ederim hızır gibisiniz vallahi. Bu işlemleri yaparken yüklü olan twrp silinmez değilmi ? Birde başka bir rom kurmak istersek hafızayı sildiğimizde twrp üzerinden twrp gidermi ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çok teşekkür ederim hızır gibisiniz vallahi. Bu işlemleri yaparken yüklü olan twrp silinmez değilmi ? Birde başka bir rom kurmak istersek hafızayı sildiğimizde twrp üzerinden twrp gidermi ?
Global romda iseniz rom sonrası twrp gerekiyor hocam,
Ben romdan sonra hemen magisk flaşlıyorum
Ayrıca rom geçişlerinde twrp gitmez lakin global romda magisk olmadan reboot ederseniz twrp silinir

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Global romda iseniz rom sonrası twrp gerekiyor hocam,
Ben romdan sonra hemen magisk flaşlıyorum
Ayrıca rom geçişlerinde twrp gitmez lakin global romda magisk olmadan reboot ederseniz twrp silinir
Eu roma geçiş yaptım globalden şuan eu rom kullanıyorum. Mesela eu beta veya mi room a geçmek istediğimde twrp kalıyor yani problem yok ? Root atmayı düşündüm fakat güven problemi yaşattı bana forumda okuduğum kadarıyla atmadım bende.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Eu roma geçiş yaptım globalden şuan eu rom kullanıyorum. Mesela eu beta veya mi room a geçmek istediğimde twrp kalıyor yani problem yok ? Root atmayı düşündüm fakat güven problemi yaşattı bana forumda okuduğum kadarıyla atmadım bende.
Rom geçişinde twrp silinmez ama olaki eu ya güncelleme geldi,twrp uçabilir hocam her ihtimale karşı magisk öneriyoruz.
Magisk rootlu uygulamalara erişim vermek için izin ister izin vermediğiniz sürece sorun olmaz

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Rom geçişinde twrp silinmez ama olaki eu ya güncelleme geldi,twrp uçabilir hocam her ihtimale karşı magisk öneriyoruz.
Magisk rootlu uygulamalara erişim vermek için izin ister izin vermediğiniz sürece sorun olmaz
Note 8 için magiskin hangi sürümünü tavsiye edersiniz ? 20.4 son sürüm fakat hata verebiliyormuş daha düşük sürümleri kullananlar var ? Root uygulamasını twrpden yükledikten sonra herhangi bir işlem yapıyormuyuz ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Note 8 için magiskin hangi sürümünü tavsiye edersiniz ? 20.4 son sürüm fakat hata verebiliyormuş daha düşük sürümleri kullananlar var ? Root uygulamasını twrpden yükledikten sonra herhangi bir işlem yapıyormuyuz ?
20.4 kullanın herhangi bir işleme gerek yok sorunsuz.
magiski zip olarak twrpden flaşladıktan sonra apk olarak kurmanız yeterli

Oyla:
Üst Alt