Yardım Redmi Note 8 Güncelleme Esnasında Sistem Silindi. (The System Has Been Destroyed)

ByCeLL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADEM
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
M.11 KARARLI
Telefon Modeli
Redmi Note 8 64GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamün Aleyküm Dostlar...

Dün Akşam cihaza (redmi note 8 64gb) xiomiden gelen güvenlik güncelleştirmesini indirdim yükleme esnasında cihaz kapandı şarjım %80 di ve resimdeki gibi system silindi hatası verdi
youtube dan ve forumda görüp yaptıgım işlemlerden hiç biri olmadı bootloader kapalı oldugu için galiba.
cihazım 6 aylık hepsiburada dan aldım. orjinal güncellemelerin dışında bir şey yapmadım.
ara sıra bazen kendiliğinden aç kapa yapıyordu işte tam güncelleme yüklenirken yine aynısı oldu arkadaşlar ne yapabilirim.
Bu bootloaderi cihaz bu konumdayken açabilme imkanım varmı ? fastboot üzerinden Miflashla room yüklenmiyor hep hata veriyor ...

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Selamün Aleyküm Dostlar...

Dün Akşam cihaza (redmi note 8 64gb) xiomiden gelen güvenlik güncelleştirmesini indirdim yükleme esnasında cihaz kapandı şarjım %80 di ve resimdeki gibi system silindi hatası verdi
youtube dan ve forumda görüp yaptıgım işlemlerden hiç biri olmadı bootloader kapalı oldugu için galiba.
cihazım 6 aylık hepsiburada dan aldım. orjinal güncellemelerin dışında bir şey yapmadım.
ara sıra bazen kendiliğinden aç kapa yapıyordu işte tam güncelleme yüklenirken yine aynısı oldu arkadaşlar ne yapabilirim.
Bu bootloaderi cihaz bu konumdayken açabilme imkanım varmı ? fastboot üzerinden Miflashla room yüklenmiyor hep hata veriyor ...

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bootloader açılırsa garantisi gider. O yüzden servise göndermeniz daha iyi olacaktır. Bu durumda da bootloader kilidini açamazsiniz maalesef

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Servise yollamak dışında bir şey yapma imkanınız yok maalesef.

Oyla:

ByCeLL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADEM
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgilendirmeler için teşekkürler...

cihaz ara sıra yeniden başlatıyordu pek ciddiye almadım acaba başka sorun da olabilirmi ?
güncelleme sırasında şarjımda yeteri kadar varken kapanması başka bir arızayı mı gösteriyor sizce ?

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
bilgilendirmeler için teşekkürler...

cihaz ara sıra yeniden başlatıyordu pek ciddiye almadım acaba başka sorun da olabilirmi ?
güncelleme sırasında şarjımda yeteri kadar varken kapanması başka bir arızayı mı gösteriyor sizce ?
Arıza olabilir benimde eskiden G2 kendi kendine kapanıyordu telefoncuya götürdüğümde pil bağlantı şeyi bozulmuş, bağlantı koptuğu için tel kendini kapatıyordu sizdede öyle bi sorun vardır belki yada ana kartta garantiye vermeniz en sağlıklı yol olur.

Oyla:
Üst Alt