Yardım Redmi note 8 görüşme esnasında ekran kararması

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınızı isteyecektim. 6 ay önce redmi not 8 cihazı aldım ve yaklaşık 2-3 güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu ancak 2-3 gündür arama yapınca ekran direk kararıyor ve görüşmeyi sonlandırana kadar düzelmiyor. Ayarlardan test yapmaya çalıştığımda ise yapamıyorum test 0 yazıyor. Ekranda ki koruyucuyu çıkartma ma rağmen sorunum devam ediyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Ahizeden kaynaklı sıkıntı olabilir. Slime tarzı gibi bir şey ile ahizenin içindeki tozlanmayi onleyin(kesinlikle kürdan iğne vb bir şey ile yapmayın) ve ayarlardan yakınlık sensorunu devre dışı bırakmayı deneyin. Bulabilirsem bir dosya vardı onu gönderirim root varsa cihazınızda onu yaparsınız hocam
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınızı isteyecektim. 6 ay önce redmi not 8 cihazı aldım ve yaklaşık 2-3 güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu ancak 2-3 gündür arama yapınca ekran direk kararıyor ve görüşmeyi sonlandırana kadar düzelmiyor. Ayarlardan test yapmaya çalıştığımda ise yapamıyorum test 0 yazıyor. Ekranda ki koruyucuyu çıkartma ma rağmen sorunum devam ediyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Oyla:

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahizeden kaynaklı sıkıntı olabilir. Slime tarzı gibi bir şey ile ahizenin içindeki tozlanmayi onleyin(kesinlikle kürdan iğne vb bir şey ile yapmayın) ve ayarlardan yakınlık sensorunu devre dışı bırakmayı deneyin. Bulabilirsem bir dosya vardı onu gönderirim root varsa cihazınızda onu yaparsınız hocam
Açıkçası tozdan olabileceği benimde aklıma geldi ve fazla basınç uygulamadan hava ile temizlemeye çalıştım ancak yinede düzelmedi. Ancak el ile temizlemeyi hiç denemedim. Maalesef cihazımda root yok ve yakınlık sensörünü nasıl kapatacağımı tarif edebilirseniz mumnun kalırım zira aradım ancak bulamadım

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Global romda da çıkması ümidi ile göndereyim hocam ben eu romdayim cunku. Slime ile temizleme tarzı birkaç hocamizda çok ise yaramis diye forumda okuduğum için söylüyorum ve zararsız olacağını düşünüyorum.

Ayarlarda arama çubuğuna yazarsanız daha rahat bulursunuz, temizlemeyi denemekte yarar var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Global romda da çıkması ümidi ile göndereyim hocam ben eu romdayim cunku. Slime ile temizleme tarzı birkaç hocamizda çok ise yaramis diye forumda okuduğum için söylüyorum ve zararsız olacağını düşünüyorum.

Ayarlarda arama çubuğuna yazarsanız daha rahat bulursunuz, temizlemeyi denemekte yarar var

Maalesef arama yaptığımda hiçbir şekilde sonuç bulunmuyor kategori olarak tek tek baktığımda yine bulamadım. El ile temizlemeyi deneyeceğim yine de düzelmez ise servis yolu gözüktü anlaşılan. İlginizden dolayı teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-05-16-44-41-712_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-05-16-44-41-712_com.android.settings.jpg
    252,4 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam telefonunuzun çağrı ekranından deneyebilir mısınız lütfen çağrı ayarlarına girmeyi dediğim ayar belki o şekilde çıkabilir? Rn7de global romda bile olan bu ayar RN8de olmaması imkansız

Oyla:

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Korkarım ki öyle bir özellik yok

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
headbang~~headbang~~headbang~~
O zaman ahize temizliğini deneyin olmaz ise teknik servise gösterin derim hocam. Root ve bl kilidi açık olsa idi rom değiştirmeyi onerirdim.

Oyla:

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yinede ilginizden ötürü teşekkür ederimangel~~

Oyla:

Anlozcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Arkadaşlar az önce şans eseri birşey keşfettim sorunum ile ilgili ve bu konuda izlemem gereken yol hakkında tavsiyelerinizi istiyorum.
Keşfettim şey ise arama esnasında kararan ekranım kapalı alanda(kapalı alandan kastım ev,ofis ve) yapılıyorsa ekran kararıyor ve işlem yapamıyorum ancak aramayı güneş ışığında yaparsam veyahut daha sonradan güneş ışığına yani açık alana çıkarsam düzeliyor. Işıktan mi oluyor diye el feneri ile ışık tuttum telefona kararma gitmedi ancak dışarı yani gün ışığına çıkınca duzeldi. Ve son olarakta gün ışığında ve kapalı alanda ayrı olarak test yaptım ve ikiside farklı sonuç verdi

Oyla:
Üst Alt