Yardım Redmi Note 8 Gorusme esnasi kesilme

gurkansa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gurkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.8 Kararlı
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar herkese mrb lar. 1 ay kadar oldu yurt disi bir redmi note 8 aldim mi hesabi ve bootloader acildiktan sonra cihaza imei attirdim imesini attirdigim eski cihazim apple iphone 4 tu..

Cihazimda soyle sorunlar yasiyorum biri ile gorusur ilen cok sık kesilerek kapaniyor gorusme..

Bir diger sorunum ise volte ayarini acamiyorum acik gorunuyor sim kart ayarlarinda. Yanliz turk telekom mobil islemlere girdigimde 3G destegi : var4.5 G sim destegi var. 4.5g cihaz destegi kismi bos. Volte destegi var. volte cihaz destegi. boş gorunuyor volteyi uygulamadan acmaya calistigimda ise cihaziniz desteklemiyor diyor..

Tecrubeli arkadaslara sormak istiyorum benim tum bu sorunlarimin kaynagi yazilimsal veya icine attirdigim Apple iphone 4 imeisi old icin olabilirmi acaba..

Ekli dosyalar

• IMG_20200616_134603.jpg
    IMG_20200616_134603.jpg
    634,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20200616_134610.jpg
    IMG_20200616_134610.jpg
    731,5 KB · Görüntüleme: 4

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kesilmeler ve çekmeme problemleri için yeniden IMEI yazılması gerekli...

Türk telekom cihazınızı iphone 4 olarak görüyor dolayısı ile sadece iphone 4 için sunulan servislerden yararlanabiliyorsunuz. SIM kartınızı farklı bir telefona takıp servisleri aktif edin sonra tekrar kendi cihazınıza geçebilirsiniz.

Oyla:

gurkansa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gurkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cvp icin tesekkurler dediginizi yaptim yapmadan once ekranda 4.5G yaziyordu zaten kendi cihazima takip volte yi aktif ettim sonra sorunlu cihaza gectim volte aktif oldu simdilik bir sorun yok gibi bakalim ins olmaz

Oyla:
Üst Alt