- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttakini yükle
Cevap için teşekkürler fakat global stabil son sürümün fastboot romunu sormuştum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttakini yükle
Endonezyaya benziyor hocam. Sizce?rica ederim.bi bak istersenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu en son sürüm fastboot romuda varmış stabilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rica ederim.bi bak istersenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu en son sürüm fastboot romuda varmış stabilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V12.0.1.0.QCOMIXM Bu sürüm var fakat V12.0.2.0.QCOMIXM sürümü yok. 12.0.2 yi arıyordum.rica ederim.bi bak istersenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
banada yeni geldi bekleyin sabırlastrex ustam bu çıkan 12.0.2.0 güncellemesinin linki çıktımı acaba. bana otadan bi güncelleme gelmedi daha
Hocam bu son eu güncellemesi ile twrp ve orangefox ta hata durumu varya. Ben mi globe rom yükleyeceğim. O hataları vermesine rağmen rom kuruluyormu ? Ve kullanımda herhangi bir problem olurmu ? Ona göre yükleyeceğim cevabınızı bekliyorum.12.02 fastboot linki hazır değil arkadaşlar 01 kurup ota ile güncelleyebilirsiniz