- Adım
- ali
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 8
Ben öyle biliyorum
sizin telefon model ne sürüm hangisi pil batarya süreniz nasıl kısaldımı
Ben öyle biliyorum
Redmi note 8 yurtdışı değil 12.0.1 eskiden 11.0.09 kullanıyordum sabahtan akşama kadar kullanıyordu şarjım %40-%50 falan şimdi ise akşamı görsen iyidirsizin telefon model ne sürüm hangisi pil batarya süreniz nasıl kısaldımı
Ne bildiğinizi tam olarak açıklar mısınız
arkadaş nasıl güncellerim diye sormuş
öyle bir şey yaparsanız garantiden çıkar demişsiniz
Telefonu mu aldığım zaman telefoncu adam bana bu telefonu rootlasam garntiden çıkar demiştiNe bildiğinizi tam olarak açıklar mısınız
arkadaş nasıl güncellerim diye sormuş
öyle bir şey yaparsanız garantiden çıkar demişsiniz
Arkadaş zaten rootlamaktan bahsetmedi, güncellemekten bahsetti.Redmi note 8 yurtdışı değil 12.0.1 eskiden 11.0.09 kullanıyordum sabahtan akşama kadar kullanıyordu şarjım %40-%50 falan şimdi ise akşamı görsen iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu mu aldığım zaman telefoncu adam bana bu telefonu rootlasam garntiden çıkar demişti
Redmi note 8 yurtdışı değil 12.0.1 eskiden 11.0.09 kullanıyordum sabahtan akşama kadar kullanıyordu şarjım %40-%50 falan şimdi ise akşamı görsen iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu mu aldığım zaman telefoncu adam bana bu telefonu rootlasam garntiden çıkar demişti
Ben bu mesajda root yapmak istiyorum diye bir şey göremedim hocam eğer yanlışım varsa lütfen aydınlatın beniArkadaşlar cihazımda 12.0.1 var twrp yok bootloader kilidi kapalı (garantili cihaz) 12.0.2 sürümüne nasıl güncelleyebilirim?
Hocam ben yanlış anlamışım kusura bakmayınBen bu mesajda root yapmak istiyorum diye bir şey göremedim hocam eğer yanlışım varsa lütfen aydınlatın beni
Yanlış anlamışım kusura bakmayınArkadaş zaten rootlamaktan bahsetmedi, güncellemekten bahsetti.
Note 8 pro kategorisine bakarsanız cevabı bulabilirsiniz.Arkadaşlar miui 12.0.5 global sürüm resmi note 8 pro kullanıyorum IMEI kayitli bl açık şekilde Netflix HD izleyemiyorum l3 olduğundan dolayı bu çözümü varmidir
Arkadaşlar aranizda yaşanan gerginlik çok saçma bakın ben bilgisayar programcılığı mezunuyum root un ne olduğunu garanti dışı olacağını herşeyi biliyorum, bu yüzden bootloader kilidi kapali ve twrp de yüklü değilBen bu mesajda root yapmak istiyorum diye bir şey göremedim hocam eğer yanlışım varsa lütfen aydınlatın beni
Olayı büyütmüyoruz hocam ortadaki yanlış anlaşılmayı gideriyoruzArkadaşlar aranizda yaşanan gerginlik çok saçma bakın ben bilgisayar programcılığı mezunuyum root un ne olduğunu garanti dışı olacağını herşeyi biliyorum, bu yüzden bootloader kilidi kapali ve twrp de yüklü değil
Sadece şuan cihazımda geri çekilen bir güncelleme var ve yeni güncelleme de gelmedi ne zaman gelir hiçbir fikirim yok bende bu guncellemeyi ota yoluyla(eskiden zip dosyasını indirip guncelleyiciden yapabiliyorduk) veya baska bir şekilde nasıl yapabilirim diye sordum siz niye olayı büyüttünüz Anlamadim..
İyi forumlar ️