Rom Redmi Note 8 Global Kararlı v11.0.8.0 PCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 158
  • Görüntüleme 21K

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Arkadaşlar bir konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim bugün bodlodar kilidini acdim ..mi flash tolls kurdum bütün driverlerida indirdim herşey tamam bana gore .ama bazı arkadaşlar forumlarda yazmış cihaz brick olur diye bu konuda biraz korkularım var. Brick sorunuyla karşılaşmak istemiyorum.su an 11.0.8.0 sürümü kullanıyorum 11.0.4.0 gececem.yardimci olursanız sevinirim
Merhaba hocam, MIUI sürüm düşürme işlemini yapabilirsiniz bir sorun olmayacaktır.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Merhaba hocam, MIUI sürüm düşürme işlemini yapabilirsiniz bir sorun olmayacaktır.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Tşk ederim hocam yarın denicem inşallah.

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Aldık başımıza belayı. romu fastboot olarak kurarken lock seçili flashladım. şimdi geri unlock nasıl edicez bakalım hayırlısı.
Cihaz açık sorun yok. İmei lerim duruyor sorun yok. Direk bu rom üzerindeyken unlock deniyicem

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Aldık başımıza belayı. romu fastboot olarak kurarken lock seçili flashladım. şimdi geri unlock nasıl edicez bakalım hayırlısı.
Cihaz açık sorun yok. İmei lerim duruyor sorun yok. Direk bu rom üzerindeyken unlock deniyicem
Bootloader kilidini siz açtıysanız aynı mi hesabı ile Bootloader Kilidini yeniden açabilirsiniz hocam.

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Korkucak bişey yokmuş. OEM kilit açma ve mobilveri ile mi hesabı açtıktan sonra miflash unlocker ile cihazın kilidini geri açtım. Şimdi TWRP ve Magisk kurdum. açılmasını bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini siz açtıysanız aynı mi hesabı ile Bootloader Kilidini yeniden açabilirsiniz hocam.

Kesinlikle böyle yaptım. 10dakka da bitti işim. Eskiden yok telefonun ilk geldiği roma dön önce onu flashla falan deniyordu. halbuki hangi romda olduğumuzun bir önemi yokmuş.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Arkadaşlar mi flash ile MIUI eski sürümü 11.0.4.0 global sürümü kurdum cihaza jarza takip %100 fulledim.. eski pil performansını yine alabilirim dimi ben alırım diye düşünüyorum ama tabi emin değilim..bir kaç gün jarz döngüsunden sonramı eskisi gibi olurmu. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

zafer3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZAFER
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
0
Selam arkadaşlar
Note 8 global sürüm kullanıyorum
Görüşme esnasında kayıt özelliği yok,arama geldiğinde güç tuşuna basıyorum ekran kapanıyor 1 sn sonra tekrar arayan kişinin ekranına dönüyor
Başka bu sorunlar olmak üzere bunun gibi sorunlarım olduğu için rom değiştirmek istiyorum
Yukarıda belirttiğim sorunlarımı giderecek hemde batarya konusunda performanslı olması için hangi rom yükmeme gerekir

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Güncelleyici üzerinden yükleme yapmak icin hangi dosyayı indirmem gerekir?

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Miu 11 son sürüm batarya performansı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-27-01-20-02-898_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2020-04-27-01-20-02-898_com.miui.securitycenter.png
    253 KB · Görüntüleme: 30

Adem27Adem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Redmi not8
Konular
0
7 saat bilmem 8 saat ekran süresini harika bulanlar sizler bu cihazi ilk çıktığında alip kullanmayan arkadaslarsiniz ve milletin miui11 ile neden sorun yaşadığını anlamayan arkadaslarsiniz çoğunuz, bu benim 5.redmi note 8 cihazim suanda, ilk cihazlarim miui 10.3.5.0 vardi ve ekran süresi abartisiz yemin ederim 16-17 saat alirdim bunun içinde Pugb gün içinde gece %40 sarjla baslayip 12 de bi oturur sabahin 7 si olur daha sarj %5 anca olurdu, miui 10.3.5.0 sürümü kulmanmayanlar bu cihazda aldiklari 8 saate şükrediyor siz bu cihazi ilk haliyle kullanacaktinizda gorecektiniz, bu son aldigim 2 cihazim miui 11 sürümü ile geldi, ilkini aldim inşallah eski 10 sürüm gelir diye kutu açtım 11 geldi direk sattim 2.sefer genr aldim bir umut 10 sürümü olur belki dedim oda 11 cikti hatta bir tanesini miui 11 den miui 10.3.5.0 sürümüne düşüyorum derken cihazi çöp ettim ve hurdaya gitti, bl kilidi acikti ona ragmen öyle böyle brcik olmadi servis bile yapamadı, miu 10.3.5.0 bu sürüme sahip olanlar varsa cihazlarina sahip çıksınlar hic bir güncellemeyi yapmasınlar, ben yaparım diyenler varsada miu sürüm düşürmeyi miui 11 den miui 10.3.5.0 sürümüne geçsinler bir baksınlar bakayim ekran süresi telefonu o zaman görsünler yogun kullanimda 17 saatten asagi ekran surrsi almazdim ah o eski günler simdi cihaz cop miui 11 ile, birisi bana yardimci olursa seve seve miui 10.3.5.0 sürümüne hemen geçmeyi istiyorum, miui 11 tüm sürümleri kullandim yok abi cihazi yemin ederim elime almaya korkuyorum artık ya delircem miui 10.3.5.0 sürümünde sarjin %3 bile kalsa o sarjla 2 saat git sosyal medyada takil eve kadar idare ederdi simdi bunda %10 sarj kaliyorda bir yeri acmaya korkuyorsun su gibi bitiyor
Kesinlikle haklısın kardeşim bende eski sürümü arıyorum ama yok yapamıyorum

Üst Alt