Güncellemeyi twrp üzerinden yapın, güncelleme yapmadan önce twrpden efs yedeği alıp bilgisayara kopyalayın. İmei gitme durumunda bilgisayardaki yedekle tekrar imei getirebilirsinizMerhaba, iyi çalışmalar dilerim,benim cihazımda 10.3.2 global kararlı sürümü var, cihazıma imei atan telefoncu yazılım güncellemesi yapma yoksa cihazın fastboota girer demişti, şuan 10.3.5 sürümü geldi ama imei gider veya cihaz açılmaz diye yapamıyorum, sizce böyle bir sorunla karşılaşırmıyım ? Ve bu sürümü imei zarar görmeden nasıl yükleyebilirim, şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hocam, efs yedeği alacağım mutlaka. Wipe yaparken, format data yapmak gereklimi yoksa standart 4lü yetermiGüncellemeyi twrp üzerinden yapın, güncelleme yapmadan önce twrpden efs yedeği alıp bilgisayara kopyalayın. İmei gitme durumunda bilgisayardaki yedekle tekrar imei getirebilirsiniz
Normalde gerekmez hocam, güncellemeyi yüklediğinizde cihaz açılmazsa format data yapabilirsiniz. O durumda verileri kurtaramayacaginiz için önceden her ihtimale karşın yedeklerinizi almanızı tavsiye ederimÇok teşekkür ederim hocam, efs yedeği alacağım mutlaka. Wipe yaparken, format data yapmak gereklimi yoksa standart 4lü yetermi
İlginize çok teşekkür ederim , tavsiyenize uyacağım, iyi çalışmalar dilerimNormalde gerekmez hocam, güncellemeyi yüklediğinizde cihaz açılmazsa format data yapabilirsiniz. O durumda verileri kurtaramayacaginiz için önceden her ihtimale karşın yedeklerinizi almanızı tavsiye ederim
Evet ve bundan sonra böylegoogle aramamesaj mı var yine bu rom da?
Evet ortadan başladı geldiOtadan güncelleme gelen var mı merak ettim