- Konular
- 0
BL kilidi açma süresi, Mi Unlock Tool programını çalıştırıp cihazı bağladığınızda başlar hocam. Cihazı bağladıktan sonra forumda bulunan rehber ile kilidinizi açabilirsiniz. Size süre verecektir, örneğin 168 saat. 168 saat geçtikten sonra tekrar deneyeceksiniz ve kilidiniz açılacak. Normalde kilidi açılınca cihaz sıfırlanacak. Ama size süre vereceği için cihazınız sıfırlanmayacak. Zaten gerekli bilgiler bu konuda verilmiştir. İlk sorunuza gelecek olursak, Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi ekranına gelin ve ortadaki MIUI 11 logosu olan 11 sayısına yaklaşık olarak 11 kere (sayıyı hatırlamıyorum ama bu civarda) basın. Zaten altta ek güncelleme ayarları açıldı tarzında bir uyarı çıkacak. Aynı ekranda sağ üstte bulunan üç noktaya basın. Orada ek olarak Güncelleme Paketi Seçin diye bir seçenek geldiğini göreceksiniz. Ona basıp konuda verilen OTA güncelleme linkini kullanarak indirmiş olduğunuz arşiv dosyasını seçin. Zaten dosyayı okuyacak ve size sürümünü gösteren bir bildirim verecek. Aynı zamanda cihazı yeniden başlat seçeneği de sunacak. Yeniden başlata bastığınız anda cihaz kapanıp açılacak ve güncellemeye başlayacak. Ekranda yatay bir işlem çubuğu ve yüzde göreceksiniz. Cihaz tekrar açılana kadar cihazı kapatmaya çalışmayın. Dondu bu deyip müdahale etmeye kalkmayın. Kendisi halledip açacaktır.Merhabalar. İlk defa Xiaomi cihaz kullanıyorum bir kaç sorum olacaktı. 11.0.9.0 sürümündeyim. Anladığım kadarıyla BL kilidi açmaya gerek kalmadan OTA linki ile 11.0.10.0 sürümüne geçebiliyorum doğru mu?(recovery ve fastboot dan bahsetmiyorum) Kuruluma nasıl başlamam gerekiyor? Eğer yanlış anlamadıysam ve BL kilidi açmadan geçebiliyorsam, bu güncelleme işlemi BL kilidi süremi uzatır mı? Henüz cihazı pc ye bağlayıp mi unlock tool ile işlem gerçekleştirmedim. Bu süre bu bağlantıyı gerçekleştirdigim andan itibaren mi başlıyor?
Son düzenleme: