işte bende onun için soruyorum bu cevabı yazacaktım ama ne yaptığını tam yazmayınca.hocam ya da eski recowey romunu indirdim onu üstüne flashlasam twrpden wipe yapmadan.
Önemli Değil Geçmiş olsun Sevindim Olduğuna bak yazınca analşılıyor yüklediğn twrp android 11 desteklemediğinden sorun orda başlamış.android 10-11 aynı değil iştekusura bakmayın aceleden işte. a11 deydi telefon twrp yükleyip yedek alıp fabrika ayarlarına dönelim dedim. tel yavaşlamıştı. sonra forumdan yükleme aracıyla twrp yukleyim derken boota düştü hocam. sonra orangefox yukleyince ne hikmete dahili hafızayı gördü çok şükür. artık yedek alıp rom atabilim inş. Allah razı olsun yardımın için
Yakında gelir sanırım güncelleme çünkü Endonezya romunun güvenlik yaması mayıs globalin şubat orangefoxu yükleyince bootloop oldu benim cihaz sırf format atmak için yüklemiştim sonra mi flas ile tekrar rom kurdum korkarak hard format attım imei gitmedi.Global için güncelleme 12.5.2.0 da kaldı. Ama avrupa için hala güncelleme çıkıyor. İlginç
Çinde bile bu guncelleme yok şaşırtıcıGlobal için güncelleme 12.5.2.0 da kaldı. Ama avrupa için hala güncelleme çıkıyor. İlginç
Çin için en son 12.5.4.0 çıkmışÇinde bile bu guncelleme yok şaşırtıcı
12.5.5 surumunu kastettim.Çin için en son 12.5.4.0 çıkmış