Yardım Redmi note 8 gingko için miui 13 a12 costum rom varmı

Maliksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Violentra
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Hocam ben gingko kodlu cihazı kullanıyorum bana miui 13 14 farketmez bana a12 ve üstü lazım bunları nasıl cihazıma atabilirim cihazım için bu romlar yok bı tane costum rom buldum kurduğumda Endonezya diliydi çince fln Türkçe yok googleye Türkçe yazıyorum çince çıkıyor olay store bile yok mecburen stok Roma geri döndüm sizden sizden ricam bildiğiniz böyle bir rom varmı ve bisi daha sorcam bu costum rom attığım da şu aosp yada pixel fln bunlarda mtz tema kullanabiliyor muyum yada temalardan tekrar miui gibi yapılıyor mu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
özel mesajda göndermişsiniz ama custom rom olayı bu cihaza çok takip edebildiğim bir konu değil ilgilenen arkadaşlar mutlaka cevaplayacaktır. deneyip kullananlar tavsiyelerini yazarlar..

Maliksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Violentra
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özel mesajda göndermişsiniz ama custom rom olayı bu cihaza çok takip edebildiğim bir konu değil ilgilenen arkadaşlar mutlaka cevaplayacaktır. deneyip kullananlar tavsiyelerini yazarlar..
Daha hızlı yanıt için yazdım hocam 1 ay dir her siteyi gezdim her makaleyi okudum düzgün bir veri alamadım

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular