Rom Redmi Note 8 (gingko) AOSP ROM önerisi

dixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vagif
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Öncelikle merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi Note 8 kullanıyorum. Şu anda cihazda MIUI 12.5.2 Global sürümü mevcut çok hantal çalışıyor memnun değilim. Pixel Experience kurmak istiyordum ama bazı forumlarda pil süresinden şikayetçi kullanıcılar gördüm. Pil süreside benim için önemli faktörlerden biridir ki, MIUI 12 de pil süresi rezalet (en azından benim telefonumda). Telefonu oyun oynamak ve internetde gezinmek için kullanıyorum. Soruma gelirsek, siz hangi ROM'u önerirsiniz?

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Birçok aosp rom denedim ama en beğendiğim iki romun bir tanesi pixel experience bir tanesi crdroid. Oyun oynamıyorum onun dışında hiç kasma donma sorunu yaşamayım diyorsan pixel experience. Ama oyun oynuyorum diyorsan crdroid.

Oyla:

dixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vagif
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok aosp rom denedim ama en beğendiğim iki romun bir tanesi pixel experience bir tanesi crdroid. Oyun oynamıyorum onun dışında hiç kasma donma sorunu yaşamayım diyorsan pixel experience. Ama oyun oynuyorum diyorsan crdroid.
CrDroid için NikGApps'in paketlerinden hangi gapps paketini kurmalıyım.

Oyla:

Kutaycilingir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
CrDroid gayet stabil ve hızlı bir rom. Arrow a13 ve EvoX'ten kesinlikte çok daha iyi. CrDroid 9.3 çıktı bu arada , resmi sitesinden eski sürümleri indir dediğinizde 9.3 linki çıkacaktır ortaya.

Oyla:

cangonulacar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi 6
Konular
22
Bu rom u her zaman kurduğum gibi orangefox ile kurabilirim değil mi?

Oyla:

Tireliii1922

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asil
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Serbest
Konular
5
Öncelikle merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi Note 8 kullanıyorum. Şu anda cihazda MIUI 12.5.2 Global sürümü mevcut çok hantal çalışıyor memnun değilim. Pixel Experience kurmak istiyordum ama bazı forumlarda pil süresinden şikayetçi kullanıcılar gördüm. Pil süreside benim için önemli faktörlerden biridir ki, MIUI 12 de pil süresi rezalet (en azından benim telefonumda). Telefonu oyun oynamak ve internetde gezinmek için kullanıyorum. Soruma gelirsek, siz hangi ROM'u önerirsiniz?
Kanka sourceforge üzerinde oxygenos var bence şuan stabil o

Oyla:
Üst Alt