Soru Redmi Note 8 ghost screen varmı

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Redmi note 8 de ghost screen çıkıyor mu başına gelen varmı?
Hangi panel de olmuyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Redmi note 8 de ghost screen çıkıyor mu başına gelen varmı?
Hangi panel de olmuyor
İlk başlarda yoktu ama geçtiğimiz birkaç ayda tianma panellerde ghost screen oldu
ama huaxing note 8 lerde ghost olanı daha duymadım

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başlarda yoktu ama geçtiğimiz birkaç ayda tianma panellerde ghost screen oldu
cevap ve ilginiz için çok teşekürler aldım inşallah çıkmaz

Oyla:

Cingasan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Bende de aynı durum oldu. Genellikle parlaklık %30larda kullanmama rağmen ghost screen oluyor. Ama çok fazla rahatsız etmiyor.

Oyla:

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
ben tianma paneli kullandım. oyun oynamam, şarjda da kullandığım nadirdir yani cihazı hiç ısıtmadım. 1 ay sonra aşırı şekilde oldu daha sonra panel değiştirdi yetkili servis. 1 ay sonra tekrar olunca telefonu satıp redmi note 9 pro aldım

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
malesef var ailede 3 tane redmi note8 var hepsinde oldu can sıkıcı durum ama artık yapacak bişey yok

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Arkadaslar merhaba, benim cihazim 3 4 aydir ghost screen duzelmiyordu, donimsal bir durum kesinlikle ama dun aksam birsey buldum sizle paylasmak istedim, Google playda birr uygulama var asagi linki burakiyorum. Uugulamanin yorumlarini okuyup indirdim ve uugulama icinde 2 tl ucret odedim. Programi yuzde 10 a ayarlayip aktif hale getirdim pil kisitlarimindan uygulamayi kaldordim ve arka planda calismasi icin kilitledim. Benim en com instagram ve chrome da ghost oluyordu. Bilerek insatgramda gezip dolasiyorum olmuyor 24 saat olmak uzere daha rastlamadim ghosta. Parlikligi program dusurdu ama belki yukseltince olur. Fakat programdan öncede ben kısık kullaniyordum yinede oluyordu..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar merhaba, benim cihazim 3 4 aydir ghost screen duzelmiyordu, donimsal bir durum kesinlikle ama dun aksam birsey buldum sizle paylasmak istedim, Google playda birr uygulama var asagi linki burakiyorum. Uugulamanin yorumlarini okuyup indirdim ve uugulama icinde 2 tl ucret odedim. Programi yuzde 10 a ayarlayip aktif hale getirdim pil kisitlarimindan uygulamayi kaldordim ve arka planda calismasi icin kilitledim. Benim en com instagram ve chrome da ghost oluyordu. Bilerek insatgramda gezip dolasiyorum olmuyor 24 saat olmak uzere daha rastlamadim ghosta. Parlikligi program dusurdu ama belki yukseltince olur. Fakat programdan öncede ben kısık kullaniyordum yinede oluyordu..

Oyla:
Üst Alt