İlk başlarda yoktu ama geçtiğimiz birkaç ayda tianma panellerde ghost screen olduRedmi note 8 de ghost screen çıkıyor mu başına gelen varmı?
Hangi panel de olmuyor
cevap ve ilginiz için çok teşekürler aldım inşallah çıkmazİlk başlarda yoktu ama geçtiğimiz birkaç ayda tianma panellerde ghost screen oldu
ama huaxing note 8 lerde ghost olanı daha duymadım
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanıncevap ve ilginiz için çok teşekürler aldım inşallah çıkmaz
Bende de aynı durum oldu. Genellikle parlaklık %30larda kullanmama rağmen ghost screen oluyor. Ama çok fazla rahatsız etmiyor.İlk başlarda yoktu ama geçtiğimiz birkaç ayda tianma panellerde ghost screen oldu
ama huaxing note 8 lerde ghost olanı daha duymadım
hocam onu yazilimla onarmak mumkunmu oksa fiziksel bi sorunmalesef var ailede 3 tane redmi note8 var hepsinde oldu can sıkıcı durum ama artık yapacak bişey yok
yazılımla düzelmez donanımsal bir sorun malesef telefondan soğuttu bu durum ve sadece telefondan değil markadan soğudumhocam onu yazilimla onarmak mumkunmu oksa fiziksel bi sorun
Arkadaslar merhaba, benim cihazim 3 4 aydir ghost screen duzelmiyordu, donimsal bir durum kesinlikle ama dun aksam birsey buldum sizle paylasmak istedim, Google playda birr uygulama var asagi linki burakiyorum. Uugulamanin yorumlarini okuyup indirdim ve uugulama icinde 2 tl ucret odedim. Programi yuzde 10 a ayarlayip aktif hale getirdim pil kisitlarimindan uygulamayi kaldordim ve arka planda calismasi icin kilitledim. Benim en com instagram ve chrome da ghost oluyordu. Bilerek insatgramda gezip dolasiyorum olmuyor 24 saat olmak uzere daha rastlamadim ghosta. Parlikligi program dusurdu ama belki yukseltince olur. Fakat programdan öncede ben kısık kullaniyordum yinede oluyordu..