- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Poco X3 (Karna)
- Konular
- 34
Ben xmlsiz kullanıyorum hocamYeni yazanda xml dosyasi yok ama gerek yokmu bunda xml ye ?
Ben xmlsiz kullanıyorum hocamYeni yazanda xml dosyasi yok ama gerek yokmu bunda xml ye ?
Hocam herhangi bir sıkıntı yok arka arkaya 2 ve üstü fotoğrafı rahat çekiyor takılmıyorHayırlı günler ..note 8 almak üzereyim gcam ile ilgili merak ettiğim şey , mi8 se telefonda gcam 2 fotoğraftan sonra donuyor ve çok yavaş çekiyordu ..note 8 için duru
m nedir acaba..donma veya yavaş çekme durumu nedir acaba?
Hocam bu gün 7.2 ile yaklaşık 100 fotoğraf çektim hepsi gitti 4 saat sonra o kadar da güzel çekmiştim nedeni nedir acaba hepsi de düğünden fotoğraflar aşırı derece moralimi bozduResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 için Gcam port paylaşımları tek bir konu üzerinden devam edecektir..
İndirme bağlantısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çekim Örnekleri ve Sürüm Notları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum;
GCam 7.2.014 Relesed V1, GCam 7.2 ve 6.2.030 Final, bu 3 sürümünde kurulumu direk apk olarak indirip yüklemektedir.
GCam 7.2.014 Relesed V1, Gcam 7.2 ve 6.2.0.30 farklı sürümlerdir ikisinden birini yükleyebilirsiniz
2.Kurulum
Bu kurulum Gcam 7.0.009 v12, GCam Stabil v1 ve Gcam 7.0.009 HDR v13 sürümü içindir.
Gcam 7.0.009 v12, Gcam Stabil v1 ve Gcam 7.0.009 HDR v13 farklı sürümlerdir üçünden birini yükleyebilirsiniz
1- Apk dosyasını indirip kurunuz ve açmayınız.
2- Cihazın Dahili depolama bölümüne " GoogleCamera" adlı bir klasör oluşturunuz. Oluşturduğunuz dosyanın içine "ConfigsCamera" adlı bir klasör daha oluşturunuz ve içine linkde paylaştığımız xml dosyasını atınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3- Daha sonra gcam uygulamasını açıp işaretli yere 2 kere dokununuz
4- Gelen ekranda xml dosyasını seçip restore deyiniz hayırlı olsun
aynı sorun bende de yaşandı çözümü bulamadımHocam bu gün 7.2 ile yaklaşık 100 fotoğraf çektim hepsi gitti 4 saat sonra o kadar da güzel çekmiştim nedeni nedir acaba hepsi de düğünden fotoğraflar aşırı derece moralimi bozdu