Çözüldü Redmi Note 8 Format Sonrası Gcam Yüklenmedi Hatası Yardım

_sorhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 8 Global Versiyonunu kullanıyorum MIUI 12.0.2 güncel olarak kullanıyordum. Sistemi resetledim daha önceki GCAM uygulamam sorunsuz yüklenirken şimdi Uygulama Yüklenmedi hatası alıyorum. Olağan çözümlerin hepsini denedim "MIUI Optimizasyonu" "Bilinmeyen Kaynak" vs ama yapamıyorum bir türlü yardımcı olursanız memnun olurum.

Çözüm
Hocam 1 Ağustos 2021 tarihli. Sorun APK'nın MIUI 12 ile uyumsuz olması sanırım. Çünkü 2019da telefonu aldığımda aynı APK ile kurmuştum. Başka GCAM kuruyorum oluyor ama o da eski APK kadar iyi değil. Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin var hatta birkaç dosya uygulamasıyla denedim. Cevabınız için teşekkürler. Şayet stabil çalışan GCAM varsa linkini atarsanız sevinirim.

Demek ki siz çok önce yüklediniz, şimdiki sürümlerle uyumsuzluk oldu. Normaldir hocam

Şu linkteki gcam note8 ve 8pro için sağlam çalışıyor deniyor. Bir deneyin isterse ;

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi Note 8 Global Versiyonunu kullanıyorum MIUI 12.0.2 güncel olarak kullanıyordum. Sistemi resetledim daha önceki GCAM uygulamam sorunsuz yüklenirken şimdi Uygulama Yüklenmedi hatası alıyorum. Olağan çözümlerin hepsini denedim "MIUI Optimizasyonu" "Bilinmeyen Kaynak" vs ama yapamıyorum bir türlü yardımcı olursanız memnun olurum.

Dosya yöneticisi izinlerinin altında yer alan bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulamalara izin ver seçeneği evet seçili mi hocam?

Yani sadece format ile bu durumun sorun olmaması lazımdı. Ayarlar-güvenlik durumu- google play sistem güncellemesi tarihi kaç hocam? ( Güvenlik güncellemesi değil, play storenin sistem güncellemesi )

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

_sorhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya yöneticisi izinlerinin altında yer alan bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulamalara izin ver seçeneği evet seçili mi hocam?

Yani sadece format ile bu durumun sorun olmaması lazımdı. Ayarlar-güvenlik durumu- google play sistem güncellemesi tarihi kaç hocam? ( Güvenlik güncellemesi değil, play storenin sistem güncellemesi )

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam 1 Ağustos 2021 tarihli. Sorun APK'nın MIUI 12 ile uyumsuz olması sanırım. Çünkü 2019da telefonu aldığımda aynı APK ile kurmuştum. Başka GCAM kuruyorum oluyor ama o da eski APK kadar iyi değil. Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin var hatta birkaç dosya uygulamasıyla denedim. Cevabınız için teşekkürler. Şayet stabil çalışan GCAM varsa linkini atarsanız sevinirim.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Demek ki siz çok önce yüklediniz, şimdiki sürümlerle uyumsuzluk oldu. Normaldir hocam

Şu linkteki gcam note8 ve 8pro için sağlam çalışıyor deniyor. Bir deneyin isterse ;

Oyla: Çözüm

_sorhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
4
Hocam teşekkür ederim. İşimi gördü gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tek varsayılan kamerayı GCAM yapamıyorum bir de fotoğrafı çeker çekmez galeriden bakıyorum ama bir önceki fotoğrafı gösteriyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam teşekkür ederim. İşimi gördü gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tek varsayılan kamerayı GCAM yapamıyorum bir de fotoğrafı çeker çekmez galeriden bakıyorum ama bir önceki fotoğrafı gösteriyor.

Ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-sağ üt köşe üç nokta-varsayılan seçeneğinden varsayılanı değiştiremiyor musunuz ? Galeri uygulamasına göre değişiyor önceki fotoğrafı görme vb durumlar hocam.

Oyla:

_sorhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
4
Ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-sağ üt köşe üç nokta-varsayılan seçeneğinden varsayılanı değiştiremiyor musunuz ? Galeri uygulamasına göre değişiyor önceki fotoğrafı görme vb durumlar hocam.
Yalnızca stock kamera var hocam

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yalnızca stock kamera var hocam

Çok ilginç. Cihazınız GCam bir şeyden saymıyor demek ki giggle~~ Gcam uygulama hakkında özelliklerinden en altta varsayılan olarak aç kısmına bakar mısınız?

Oyla:
Üst Alt