- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Ben yanlış okumuşum. Xiaomi telefonlardaki radyo da RDS yok.
Bu tip arayüzler genel olarak ihtiyacı basit yoldan giderme çalışmasıdır.Arkadaşlar redmi note 8 deki fm radyo arayüzünün daha gelişmiş hali yokmu dur yada yapılamaz mı örneğin bir kanalı dinlerken frekans ve radyo adı yazması gibi elle girmek yerine otomatik birşey aynı oto teyip lerin deki gibiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırım talep olmadığı için geliştiriciler el atmamış hiçBu tip arayüzler genel olarak ihtiyacı basit yoldan giderme çalışmasıdır.
Genellikle uygulamaların geliştiriciler tarafından yapılmasının önü açılmak içindir.
O yüzden de profesyonel anlamda uygulama yazmazlar.
Bu uygulama maalesef Xiaomi cihazları desteklemiyor..Şu işinizi görebilir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulama çekmecesi sonunda geldi ama ben artık çekmecesiz android'e alıştım, ondan kullanmıyorum. Xiaomi genel olarak çin ve Hindistan pazarına hitap eden firma, bırakın rds desteğini fm radyo koyduklarına şükredin. Çin ve Hindistan pazarında yüzüne bakan kalmadı artık.radyoyu koyuyorsun ama rds koymuyorsun
launcher'e uygulama çekmecesi getirmiyorsun, millet çok talep etti diye getiriyorsun ama klasör oluşturma özelliği eklemiyorsun
bildirim seslerini zil seslerinden ayıramıyorsun
ilk defa xiaomi ürünü aldım 1 ay önce (rn8pro), çok ilginç ve garip eksileri var bu arkadaşın.
neyse, memnunuz şimdilik, uzun süre kullanımda göreceğiz bakalım ne derece memnun bırakacak bizi.