Haklısınız hocam maalesef linkte sorun varLink çalışmıyor sanırım
Aliasaf kendi isteği ile hesabını kapattırdı. Linki başkasından veya kendiniz bulmanız gerekiyorHaklısınız hocam maalesef linkte sorun var
aliasaf hocam link yenileyebilirsiniz çok güzel olur, yada nereden takip ediyorsanız bize de iletin lütfen
Haklısınız hocam maalesef linkte sorun var
aliasaf hocam link yenileyebilirsiniz çok güzel olur, yada nereden takip ediyorsanız bize de iletin lütfen
Hocam burada bulunan A harfi ne anlama geliyor? Romu buldum en aşağıda.. Ama A harfi takıldı aklıma, alpha anlamını mı taşıyor, Android filan mı bilemedim.. Fikriniz var mı?Aliasaf kendi isteği ile hesabını kapattırdı. Linki başkasından veya kendiniz bulmanız gerekiyor
Rom sürümünün bir parçası gibi gözüküyor? ProfAdam30
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam burada bulunan A harfi ne anlama geliyor? Romu buldum en aşağıda.. Ama A harfi takıldı aklıma, alpha anlamını mı taşıyor, Android filan mı bilemedim.. Fikriniz var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üzüldüm ya, iyi bir arkadaştı, neden bıraktı acaba? Allah işini rastgetirsin bundan sonra, çok emek vermişti foruma...Aliasaf kendi isteği ile hesabını kapattırdı. Linki başkasından veya kendiniz bulmanız gerekiyor
Hocam Ben romu bulup yükledim, yüklerken herhangi bir hata vermeden yükledi, gapps paketini yüklerken hata verdi, sonra yüklerim gapps paketini dedim reboot ettim cihazı, bir daha da açılmadı cihaz, fastboot moduna bile alamadım cihazı..rom a ulaşılamıyor diyor
? ProfAdam30
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam burada bulunan A harfi ne anlama geliyor? Romu buldum en aşağıda.. Ama A harfi takıldı aklıma, alpha anlamını mı taşıyor, Android filan mı bilemedim.. Fikriniz var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.