Yardım Redmi Note 8 Fastboot'tan Persist Yükleyemiyorum

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Herkese selamlar dostlarım bana bi yardımcı olurmusunuz elimdeki redmi note 8 cihazına kendi romundan aldım persisti yükleyemedim şu şekilde hata aldım mi flash üzerinden persist tekrar nasıl yaza bilirim redmi note 8 icin elinde dosyası olan varsa mi flashta yazılan bana atarsa cok sevinirim ve bi sorum daha olcaktı mi flashta save user data yaparsak magisk root bozulurmu konulara baktım bulamadım google de aynı şekilde size sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim cihazın icindeki rom miui 12.04 kararlı sürüm android 10 root magisk 21.0 bu işlemi yaptım blutehoh çalışmadi icin persist atmak istedim fakat yüklenmiyor cihaza fastboottan hata verdi ve şuanda şebekeye de dahil bağlanmıyor servis yok diyor bi el atarmısınız teşekkür ederim cihazımın bootloader oem kilidi acık ve cihaz rootlu oem kilidi ac diyen arkadaşlar icin söylüyorum ilk baştan

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-02-28 145257.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-28 145257.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 49

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
global romda bu komutla persist yükleyemezsiniz. bootloader açıksa twrp kuracaksınız twrp ile yükleyeceksiniz. forumda anlatımları mevcut

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt