Soru Redmi note 8 endonezya miui 11 v11.0.2.0 pcoıdxm rom hakkında

• Konbuyu başlatan Mi&me
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Rn8 global kararlıdan endonezya kararlı roma geçtim.Cihaz gayet stabil ve akıcı diyebilirim.
Sorumu şöyle özetlersek rn8 endonezya rom kullanan/bilgisi olan değerli hocalarımın bilgi ve görüşlerini almak istiyorum teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünen o ki forumda kimse rn8 endonezya kararlı rom kullanmıyor

Son düzenleme:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Hocam Hint romundan ne farkı var acaba..ekran süresi Max ne kadar alıyorsun ?
Hocam şahsi kanaatim hint rom kullanmamakla beraber iki rom arasında aman aman bir fark yok bence.Sağolsun arkadaşım hint rom yerine endonezya rom yükledi endonezya romdan devam ediyorum durum bu.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Rn8 global kararlıdan endonezya kararlı roma geçtim.Cihaz gayet stabil ve akıcı diyebilirim.
Sorumu şöyle özetlersek rn8 endonezya rom kullanan/bilgisi olan değerli hocalarımın bilgi ve görüşlerini almak istiyorum teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünen o ki forumda kimse rn8 endonezya kararlı rom kullanmıyor
Hindistan Romunda Pil su gibi gidiyordu
Endonezya Romundada aynisi olabilir genelde Eu Beta kullanıyor üyeler bende dahil

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam şahsi kanaatim hint rom kullanmamakla beraber iki rom arasında aman aman bir fark yok bence.Sağolsun arkadaşım hint rom yerine endonezya rom yükledi endonezya romdan devam ediyorum durum bu.
Hocam denemediğim rom kalmadı diyebilirim..sadece Endonezya romu hariç..hangi romu kursam ekran surem 10 saatte takılı kaliyor..standart kullanıcıyim..sosyal medya sadece oyun yok..ilk aldığım zamanlar daha fazlaydı bu süre..

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Hocam denemediğim rom kalmadı diyebilirim..sadece Endonezya romu hariç..hangi romu kursam ekran surem 10 saatte takılı kaliyor..standart kullanıcıyim..sosyal medya sadece oyun yok..ilk aldığım zamanlar daha fazlaydı bu süre..
Yaklaşık bir aydır pil performasında bende ortalama aynı ekran süresini alıyorum diyebilirim
Bu durumda çok da birşey farkedeceğini sanmıyorum hocam.Zaten ne olduysa v11.0.4.0 dan sonra oldu artık çokda üstünde durmuyorum.

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Yaklaşık bir aydır pil performasında bende ortalama aynı ekran süresini alıyorum diyebilirim
Bu durumda çok da birşey farkedeceğini sanmıyorum hocam.Zaten ne olduysa v11.0.4.0 dan sonra oldu artık çokda üstünde durmuyorum.
Aynen bende üstad..4000 amper pil gerçek performansını vermiyor...

Oyla:
Üst Alt