Rom Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V12.0.2.0.QCOIDXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 4K

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Teşekkürler Ellerinize Sağlık Hocam En Güzel Stock Rom Buymuş Stabil Hızlı Hint Stockdanda İyimiş Tam istediğim gibi google kişiler ve Msj yok MIUI 12.5 Gelene Kadar Bundayım
Hint 12.0.2 kullanıyorum, çok memnunum. Endonezya romunun Hint romundan daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Ben Endonezya romunu kullanmadım, bilmiyorum. Hangi açılardan daha iyi? Kafama yatarsa belki ben de ona geçerim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hint 12.0.2 kullanıyorum, çok memnunum. Endonezya romunun Hint romundan daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Ben Endonezya romunu kullanmadım, bilmiyorum. Hangi açılardan daha iyi? Kafama yatarsa belki ben de ona geçerim.
Hint Romları hep iyi yaa, endenozya romlarda öyle.. Ama öyle büyük farklar olduğunu sanmıyorum.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hint Romları hep iyi yaa, endenozya romlarda öyle.. Ama öyle büyük farklar olduğunu sanmıyorum.
Aynen Fark Yok Ama Ben Hint romunu sevmememin nedeni sadece kilit ekranında hintli resimleri çıkıyor.kapata biliyorsun ama endonezyada doğa resimleri vs çıkıyor.ayarlardan başkada eklenip kaldırılıyor.yoksa ikiside aynı google uygulamaları kişiler.msj vs sadece bu iki romda Yok.Global ile EEA Romda aynı ikiside aynı google uygulamaları kişiler.msj Var

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Aynen Fark Yok Ama Ben Hint romunu sevmememin nedeni sadece kilit ekranında hintli resimleri çıkıyor.kapata biliyorsun ama endonezyada doğa resimleri vs çıkıyor.ayarlardan başkada eklenip kaldırılıyor.yoksa ikiside aynı google uygulamaları kişiler.msj vs sadece bu iki romda Yok.Global ile EEA Romda aynı ikiside aynı google uygulamaları kişiler.msj Var
Teşekkürler. Değiştirmeye, uğraşmaya değmeyecek farklar. Hint resimlerinin farkında bile değildim. Zaten ben özel resim kullanıyorum. Ben de zamanında Google'ın mesaj ve rehberinden ve arama kaydetme olayından dolayı Hint romuna geçmiştim. Tekrar teşekkürler.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Teşekkürler. Değiştirmeye, uğraşmaya değmeyecek farklar. Hint resimlerinin farkında bile değildim. Zaten ben özel resim kullanıyorum. Ben de zamanında Google'ın mesaj ve rehberinden ve arama kaydetme olayından dolayı Hint romuna geçmiştim. Tekrar teşekkürler.
hocam whatsapp ve telegram bildirimlerinin arkasında bir beyazlık oluşuyor tek note 8 de yok bu , bu romda da var mı

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
hocam whatsapp ve telegram bildirimlerinin arkasında bir beyazlık oluşuyor tek note 8 de yok bu , bu romda da var mı
Bu romda demişsiniz. Bu rom dediğiniz konu başlığında da olduğu gibi Endonezya romuysa ben Endonezya romu kullanmadım onun için bilmiyorum. Hint romunda böyle bir sorun yok. Bahsettiğiniz sorun belki temadandır.

Yusuf Gökçe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note8
Konular
0
Estağfurullah hocam,

Çalışan sistemi ellememek herzaman en doğru tercihtir.
Fakat belirttiğiniz sorunları birkaç ayar ile bir nebze olsun çözüme kavuşturabilirsiniz.
Burada ki konu mevcutta başka bir rom kullanan var ise bu romu kurmaları için veya güncelleme yapmaları içindir.

- SIM Kart Etkinleştirilemedi hatası alıyorum?
Mi Cloud üzerinden sunulan uzaktan cihaz bulma, kilitleme, silme fonksiyonların, yapılan çağrıların ya da gelen/giden SMS'lerin yedeklenmesi vb. bazı işlevlerin çalışabilmesi için cihazınızda takılı olan SIM kart ile Çin'de yer alan Xiaomi sunucularına bir adet SMS gönderilmesi ve sunucunun gelen SMS'i onaylayarak cihazınızı etkinleştirmesi gerekmektedir. Bu SMS gönderilemediğinde, sunucu cevap vermediğinde ya da cihaz etkinleştirme esnasında her hangi bir hata olması durumunda bu bildirim alanında bu uyarı ile karşılaşırsınız. Uyarının bildirim olarak belirmesi cihazınızı normal şekilde kullanmanıza her hangi bir engel oluşturmayacaktır ancak etkinleştirme için gönderilen her SMS için -başarısız olsa dahi- ayrı ayrı operatörünüz tarafından faturanıza Yurt Dışı SMS tutarı yansıtılacağı için beklenmedik faturalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle tavsiyemiz SMS'in hiç gönderilmemesini sağlamanız. SMS gönderimini engellemek için ise ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme ve geri alma altından Xiaomi SIM etkinleştirme hizmetine ait yetkileri geri almanız ve ayarlar/mi hesabı altından cihazı bul, çağrılar ve SMS yedeklemenizi kapatmanız yeterli olacaktır.
-Geliştirici Seçeneklerini aktif ederek ( Ayarlar - Telefon hakkında Mıuı versiyonuna ardı ardına " Artık Geliştiricisiniz" ibaresi çıkana kadar tıklayınız) Geliştirici seçenekleri kısımından Animasyonları kapatarak uygulamar arası kasmayı önleyebilirsiniz.
- Uygulama güncellemelerinde hata var ise yeni güncellemeler ile çözülecektir.
sim etkinleştirme olayı sizin bilgilendirmenizle sorun giderildi......telefon son zamanlarda tepki gecikmesi, donma gibi problemler olmaya başladı....Ayrıca hat sinyali, vifi çekimi zayıf,hat türkcel evde pencere yanında kullanma zorunluluğu oluyor... miu sürümü: global 12.0.2.0 kararlı(QCOINXM) androıd: 10 QKQ1.200114.002 teşekkürler.....

Üst Alt