Rom Redmi Note 8 en iyi Miui 12

• Konbuyu başlatan Canpro
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 1K

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
işte aynı şey Cihazın beyni bir gün Error verecek :D Zararı olmaz ama arauı açtıkça tabi haftada 4-5 defa rom atmak sistem şaşar.
çok teşekkürler hocam o zaman ben ayda bir değistireyim

Ustura Necmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
köroğlu
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
1
Hocam global e bundan sonra bulaşmam yükerken hard brick oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam günde 4nrom değiştiriyordum eskiden aba hatırladınız fela. Sandım benim 10 gün kullanın dediniz ya
Nasıl hard brick oldu ?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hocam port galiba biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum ama ben karıştırıyorum link atabilirsiniz?
Port değil hocam

Hard brick olması zor note 8 cihaza note 9 rom atarsanız olir

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Port değil hocam

Hard brick olması zor note 8 cihaza note 9 rom atarsanız olir
hocam hocam note 8 rom atmama ramen hard brick oldu sorunumu yazdım

Hocam sorunum şöyle mi flash 2016 64 bit ile her zamanki gibi telefonuma yazılım atacaktım flash al seçili dosyayı gösterdim ımages dosyasının bir üstündeki ni telefonda USB hata ayıklamayı açtım telefondaki kilidi kaldırdım mi hesabımı kaldırdım ve telefonu fastboot menüsünü aldım telefonumun bootloader kilidi açık flash'a bastıktan sonra aradan 1 saniye geçti uyarı verdi yani hata verdi ve telefon edl moda girdi ve com10 olarak gözüktü ve telefon bir daha hiç açılmadı hiçbir tepki yoktu telefonda ancak yetkili hesap ile geri döndü nerede yanlış yapmış olabilirim her zaman yaptığım şey telefon driverları bilgisayar yüklü telefon redmi note 8 miui12 den 11 e dönecektim eskiden de dönmüştüm bir sıkıntı olmadı arb kontrolü de yaptım Bir çıktı forumda araştırdım bir sorun olmayacağını söylediler eskiden olmamıştı şimdi neden oldu telefon yetkili hesap ile zor eski haline çevirdim bunun sebebi ne olmuş olabilir

Yada hangi Windows ve hangi mi flash sürümü öneriyorsunuz?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam hocam note 8 rom atmama ramen hard brick oldu sorunumu yazdım

Hocam sorunum şöyle mi flash 2016 64 bit ile her zamanki gibi telefonuma yazılım atacaktım flash al seçili dosyayı gösterdim ımages dosyasının bir üstündeki ni telefonda USB hata ayıklamayı açtım telefondaki kilidi kaldırdım mi hesabımı kaldırdım ve telefonu fastboot menüsünü aldım telefonumun bootloader kilidi açık flash'a bastıktan sonra aradan 1 saniye geçti uyarı verdi yani hata verdi ve telefon edl moda girdi ve com10 olarak gözüktü ve telefon bir daha hiç açılmadı hiçbir tepki yoktu telefonda ancak yetkili hesap ile geri döndü nerede yanlış yapmış olabilirim her zaman yaptığım şey telefon driverları bilgisayar yüklü telefon redmi note 8 miui12 den 11 e dönecektim eskiden de dönmüştüm bir sıkıntı olmadı arb kontrolü de yaptım Bir çıktı forumda araştırdım bir sorun olmayacağını söylediler eskiden olmamıştı şimdi neden oldu telefon yetkili hesap ile zor eski haline çevirdim bunun sebebi ne olmuş olabilir

Yada hangi Windows ve hangi mi flash sürümü öneriyorsunuz?
Sağlam cihazda mi flash son sürüm kullanın brick cihazda ise eski mi flash sürümü kullanın bir iki yerde denk geldi bu eski mi flash (flash all olayı) Arb 1 note 8 lerde daha 2 çıkmadı o yüzden hiç bir sorun yok onunla ilgili sıkıntı bence mi flash 16 sürümde

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sağlam cihazda mi flash son sürüm kullanın brick cihazda ise eski mi flash sürümü kullanın bir iki yerde denk geldi bu eski mi flash (flash all olayı) Arb 1 note 8 lerde daha 2 çıkmadı o yüzden hiç bir sorun yok onunla ilgili sıkıntı bence mi flash 16 sürümde
En az 10 kere Mi Flash 2016 kullandım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hocam :)

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam benim harf disk balkondan düştü Toshiba çalışıyor ama içine yazılım dosyasını atmıştım PC ye format atacağım için meğer ki harf disk bozulmuş galiba çünkü yazılım attıktan sonra fark ettim dosya okunamıyor yazıyordu çıkarmaya çalıştığım ya büyük ihtimalle dosyaları tam olarak atamadı ama ben yine de farklı bir cihazın yazılımını atmadım ki yine de harf brick olmaması gerekir di

Üst Alt