Soru Redmi Note 8 En İyi Aosp Kernel Hangisi?

• Konbuyu başlatan Whoave
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 842

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
Arkadaşlar selamlar, şuanda aktif olarak javashinx moonbase kernel kullanıyorum, bu kerneli kullanma sebebim ekran kilitliyken whatsapp web çalışmasını sağlamak, ancak bu kernelin da yavaş şarj olma problemi var. Şarjı çok iyi ona bir sözüm yok, %1 şarj ile 10-15 dakika bile dayanabiliyor, fakat çok yavaş şarj oluyor. MIUI'deyken telefonu şarja takıyordum, 5dk sonra 20-30% artış oluyordu. Burda saatler geçmesine rağmen düşük oynamalar oluyor. Tabi bunu bir artı olarak görebiliriz yavaş şarj oluyor yavaş bitiyor diye bakabiliriz ama hem hızlı olup hem yavaş biteni yok mu?
Lütfen konuyu deneyerek bulun yada kernellerin konularını okuyun diyerek kilitlemeyin, tüm kernel konularını okudum, paylaşan arkadaşlar dahi denememişler ne olduğunu bilmiyorlar. Yorumlar da yok zaten. Ayrıca her kerneli deneyerek bulacaksak forum ortamının bir anlamı kalmaz, 10 tane kernel varsa, hepsini kurup denemek analiz etmek 2 hafta sürer, 2 hafta uğraşacaksam forumda işim ne.
Teşekkürler.

Sürüm: Android 10

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Moonbase'i ben de kullandım (Arrow A10'da), yavaş şarj sorunu olmadı hocam. Cihazınız Çin modeli mi? (Model kodu JE ile mi bitiyor yani) Bir de yakın zamanda kablo veya adaptör değiştirdiniz mi?

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Hocam ginkgo vikingo fenix deneyin ya da surge kernel

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moonbase'i ben de kullandım (Arrow A10'da), yavaş şarj sorunu olmadı hocam. Cihazınız Çin modeli mi? (Model kodu JE ile mi bitiyor yani) Bir de yakın zamanda kablo veya adaptör değiştirdiniz mi?
Yok hayır ikisi de değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler deneyeceğim sağolun

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben bu ikisini forumda bulamadım maalesef, dışarıdan da hatalı yada telefonuma uygun olmayan sürüm indirmek istemedim, forumda olanlardan hangisi en iyisidir acaba?

Üst Alt