Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Caner arkadaşımızın dediği doğru arkadaşlar bu cihazdaki gerçek süreler en az 14 saat ekran süresi en fazla 20 saatit..zaten xaimin birden bire yükselişi her yerde satış rekorları kırması uzun pil ömrüydü dünyada en çok satılan modeller redmi note 7 redmi note 8 redmi note 8 pro...bizzat cihazı ilk aldığımda bende de jarz bitmiyordu valla birgün ozelikle kafaya taktım Jarzi bitirecegim diye full sosyal medya takıldım sabah 9 gece 1 o günü %30 kapattı. Osandim valla bitmessen bitme dedim...evde bir tane Samsung J 7 var ondaki pil 3300 amper en az 10 saat ekran süresi veriyor bizzat kendim test ettim redmi note 8 benim cihazla..pil açısından ikisinin bir farkı yok..Xaimi son güncellemeler ile batarya açısından cihazları mahvetti...4000 amperlik bir cihazınız varsa bana göre almanız gereken minimum süre 13-14 saat arasıdır buda yaklaşık 1-5 gün eder...Saygılar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım oldu hocam kullanımlar sadece YouTube mi? sosyal medya da dahilmi ? Biliyorsun sende hocam stabil kullanmayla yoğun kullanmada farklılık gösteriyor benim gördüğüm kadarıyla başardın trwp den pek anlamam ama uğraşmayı denicem umarım zor birşey değildir...daha kolay bir yöntemi varmı ☺ trwp den hiç anlamiyorum hiç girmedim oralara..