hocam arrow 11'den memnun musunuz? pixel experince 11 ile bunun arasında kaldım. bunu önerir misiniz, bug var mı?ArrowOS 11 + Sixteen kernel. WiFi ve mobil veri kullanıldı. Sadece sosyal medya uygulamaları ve YouTube uygulaması kullandım. Çok iyi performans
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam son sürüm Sixteen kernel kullanıyorumUygulama kullanım istatistiği var mı? Varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca sixteen en son sürüm doğru mudur?
Pixel experience kullanmadım. Öncesinde MIUI tabanlı romlar kullanıyordum ve arrowOS ilaç gibi geldi açıkçası. Dikkatimi çeken bir bug farketmedim.hocam arrow 11'den memnun musunuz? pixel experince 11 ile bunun arasında kaldım. bunu önerir misiniz, bug var mı?
Bende pili yeniletmek istiyorum orjinal pil nerden bulabilirimbende neden böyle ekran süreleri göremiyorum diyordum meğersem pil sağlığım %71'e düşmüş.
orjinal batarya yetkili servis dışında bulunamaz. deji batarya almanızı öneririm.Bende pili yeniletmek istiyorum orjinal pil nerden bulabilirim
Deji hakkında kötü yorumlar varorjinal batarya yetkili servis dışında bulunamaz. deji batarya almanızı öneririm.
Arrow ilk çıkanlardan olduğu için o stabil değilse diğerlerinin pek olacağını sanmıyorumArkadaşlar kullanıcılarınız arasında en stabil android 12 rom hangisi ? Arrowu denedim ama pek memnun etmedi bide pixeli mi denesem diyorum ama emin değilim rom değiştirmek baya uğraşıyor
arrow os a12 ve ryzen kernel öneririm. batarya sağlığı %70 olmasına rağmen 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum.Rom önerin de kuralım sıkıldım