Öncelikle merhaba arkadaşlar.Dün batarya kalibrasyonu araştırması yaptım ve sonunda yapmaya karar verdim.İlk önce bataryayı fulledim fulledikten sonra 15 dakika kadar daha bekledim sonra telefonu kapattım.Twrp üzerinden advanced bölümünden battery bölümünü sildim.Daha sonra telefonu açtım ve cihazım rootlu olduğu için root explorer indirdim.Onun içinden batterystats.bin dosyasını da sildim.Ve internetde yazılanlara göre şarjı tamamen bitirmem gerekiyormuş daha sonra şarja takmam gerekiyormuş fulledikten sonra kullanmaya başlayın diyor.Ben şimdi sabaha karşı telefondan YouTube açtım videoları tekrarlasın şarjı bitirsin diye üstüne YouTube kendi hesabıma yüklediğim yüzüklerin efendisi filmlerinide sıraya koydum sonra yattım.Kalktım ben bitmiştir diye düşünürken daha %50 ye gelmiş halbuki YouTube hd moduna aldım parlaklığı açtım ona rağmen şarj gitmiyor pil bitmiyor anlamadım bende önceden olsaydı şuan bitmişti hatta bitmese bile en azından %10 lara %5 lere gelmişti arkadaşlar.Normal sosyal hesap falan kullanmadım bildiğin YouTube dan bitirmeye çalıştım bitmiyor.Bu da ekran sürelerim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.