- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Hayır hocam.Hocam sizmi yapıyorsunuz bu temaları
Hayır hocam.Hocam sizmi yapıyorsunuz bu temaları
reis sen bu süreleri nasıl alıyorsun 7000 mah batarya mı taktın naptın![]()
Miui 11 ise gayet mümkün hocam.. Miroom 20.3.26, eu beta 20.3.26 ve greeshan miui 11 romlarda görmüştüm bu süreleri, oyun oynamadan hatta denemiştim 13 saat vermişti.MTevet Note 8 için normal kullanımda imkansıza yakın bir ekran süresi bu. Ya cihazın ekranını açık bıraktınız ya da Note 8 kafayı yemiş.![]()
%32 şarj ve 12 saat ekran süresi hocam. Bir de üstüne cihaz 11 saat 20 dakika boşta beklemiş. Yani 24 saate yakındır cihaz şarjdan çekili ve durum bu. Çok mantıklı gelmedi. Pil göstergesinden MIUI 12 gibi görünüyor.Miui 11 ise gayet mümkün hocam.. Miroom 20.3.26, eu beta 20.3.26 ve greeshan miui 11 romlarda görmüştüm bu süreleri, oyun oynamadan hatta denemiştim 13 saat vermişti.
Nasıl gördüğünü yazsaymış iyiydi%32 şarj ve 12 saat ekran süresi hocam. Bir de üstüne cihaz 11 saat 20 dakika boşta beklemiş. Yani 24 saate yakındır cihaz şarjdan çekili ve durum bu. Çok mantıklı gelmedi. Pil göstergesinden MIUI 12 gibi görünüyor.
Miroom 20.3.26'dayım hocam, pili güzel ama hiç bu kadar güzelini görmedim ben de (eskiden de kullanıyordum).
Düzenleme: Arkadaş galiba EU Stabil 12.0.3.0 kullanıyor (mesajlarına baktım). Ben de uzun süre stabil kullandım, böyle olsaydı hiç değişmezdim.Ekran parlaklığı dipte kullanıyor herhalde. Üstüne bir de az güç tüketen bir şebeke ağına bağlı ise, modeme de yakın duruyorsa belki. Yeni cihazsa bir de (pili aşınmamış ise). Ama yine Note 8 için çok astronomik bir ekran süresi.
![]()
Ben de onu merak ettim işte ama cevap yok. Bir 12 saat daha ekran süresi almaya gitti galiba.Nasıl gördüğünü yazsaymış iyiydi![]()