- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Evet hocam Aranıza geri döndümHocam Tekrardan bizim efsaneye mi döndünüz ?![]()
Evet hocam Aranıza geri döndümHocam Tekrardan bizim efsaneye mi döndünüz ?![]()
Tekrardan hoşgeldiniz hocam,haftaya Android 11 ve Miui 12.5 ile güzel bir güncelleme alacağız inşallahEvet hocam Aranıza geri döndüm
İnşallah hocam Hayırlısı bizim cihaz şanslı Note 5 den sonra iki Yeşil robot alan cihaz olacak devamıda inşallah öyle olurTekrardan hoşgeldiniz hocam,haftaya Android 11 ve Miui 12.5 ile güzel bir güncelleme alacağız inşallah![]()
Bende Oxygen OS yada Aosp rom kurup, miui özlesem biraz, sonra 12.5 ile geri dönsem miui roma, aklımda deli sorularTekrardan hoşgeldiniz hocam,haftaya Android 11 ve Miui 12.5 ile güzel bir güncelleme alacağız inşallah![]()
Ben de düşünüyorum bunu ama sonra acayip üşeniyorumBende Oxygen OS yada Aosp rom kurup, miui özlesem biraz, sonra 12.5 ile geri dönsem miui roma, aklımda deli sorular![]()
Üşenecek bir şey yok, tabi romlar hali hazırda hazır değilseBen de düşünüyorum bunu ama sonra acayip üşeniyorum
Bn indirdiğim an kurma hissine kapılıyorum ne acayip bir insanımÜşenecek bir şey yok, tabi romlar hali hazırda hazır değilse, ben stok yaptığım için hazır bekliyorlar
![]()
Sizin durum normal hocam, anormal olan benimkisi.. Kullanıcı romu niye indirir? Kurup kullanmak için.. Stok yapmak nedir yaaBn indirdiğim an kurma hissine kapılıyorum ne acayip bir insanım
yalnız değilsiniz hocamSizin durum normal hocam, anormal olan benimkisi.. Kullanıcı romu niye indirir? Kurup kullanmak için.. Stok yapmak nedir yaa![]()
Siz de gelmişsiniz eu ya hocam nasıl stabil global kadar var mıyalnız değilsiniz hocam