Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi room stabil ekran sürem bu hatta en son %2 de şarja taktım o zaman 12 saat 30 dakikayı gördüm
Yoğun kullanımdami bu süreyi verdi üstad ? Mesela 45 dakikalık video yüzde kaç kaybetti ?

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Bayadir böyle mi? Hard reset vs de yaptim diyorsunuz sanırım?
3 hafta olacak. 2 kez fabrika ayarları, 1 kez hard reset, 3 farklı sim kart ile farklı bölgelerde kullanma, hiçbir uygulama yüklemeden kullanma, hepsini güncelleyip kurma, tarama ayarlarını devre dışı bırakma ve daha aklıma gelmeyen birçok yöntem denedim

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
3 hafta olacak. 2 kez fabrika ayarları, 1 kez hard reset, 3 farklı sim kart ile farklı bölgelerde kullanma, hiçbir uygulama yüklemeden kullanma, hepsini güncelleyip kurma, tarama ayarlarını devre dışı bırakma ve daha aklıma gelmeyen birçok yöntem denedim
Hocam rom falanda ugrasamam diyorsunuz siz en iyisi servisle halledin madem işinizi burada onerilecek şeyler bootloder kilidiniz acilacak oda servis garantinize etki falan edebilir, siz kendiniz yapilmasi gerekenleri yapmissiniz onerilecek baska birsey yok bootloader kilidi açılıp rom falan atma dışında

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Hocam rom falanda ugrasamam diyorsunuz siz en iyisi servisle halledin madem işinizi burada onerilecek şeyler bootloder kilidiniz acilacak oda servis garantinize etki falan edebilir, siz kendiniz yapilmasi gerekenleri yapmissiniz onerilecek baska birsey yok bootloader kilidi açılıp rom falan atma dışında
Hocam forumda benim gibi olanlar da varmış. Özellikle 8 pro kullananlarda da çıkmış bu sorun. Ben şimdilik telefon servis menüsünden tercih edilen ağ türünü wcdma preferred yaptım. 2 gün sıkıntı olmadı telefonda. Bakalım zamanla düzelecek mi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
MiRoom 20.3.26 Beta güncel ekran sürem. Daha şarjım bitmedi :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
MiRoom beta farkını gösterdi 8=) ,aliasaf hocamda artık MiRoom Beta kullanıyor.Pil süresi eu ya göre çok başarılı,bunun sırrı da kullandığı kernelden kaynaklı,eu romun artık kerneli değiştirme vakti geldi.Bir EU hayranı olarak,maalesef şuan eu kullanmıyorum,pil ve animasyon sorunu yüzünden.

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
MiRoom beta farkını gösterdi 8=) ,aliasaf hocamda artık MiRoom Beta kullanıyor.Pil süresi eu ya göre çok başarılı,bunun sırrı da kullandığı kernelden kaynaklı,eu romun artık kerneli değiştirme vakti geldi.Bir EU hayranı olarak,maalesef şuan eu kullanmıyorum,pil ve animasyon sorunu yüzünden.
Kesinlikle size katılıyorum hocan Eu Beta hatalarla ve Animasyon kasmalarıyla dolu pil deseniz ben günde 2 kere şarj ediyordum MiRooma geçtim ne hata var nede kasma var pil deseniz bir günü çıkarıyor Eu Beta romun daha çok gelişmesi var beni MiRooma yüklemeye ikna eden StreX hocama çok teşekkür ediyorum

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam mi roomun içinde pil süresi olarak stabil mi daha iyi yoksa beta mı ?

Üst Alt