- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Hocam size eu betayı yeni launcher ile tavsiye ederimMiui da aosp kadar çocuksu
Hocam size eu betayı yeni launcher ile tavsiye ederimMiui da aosp kadar çocuksu
Ne yapayım hocam elimde değil.Emin olun işlemci en azından 720 g falan olsa o zaman miui dan geçmem aospaAosp iyi hoş da çok sade hocam
Hocam hani miui iyiydi ? Hani aosp çok çocuksu kötü duruyorduMiui da aosp kadar çocuksu
Ben tersini söylemedim ki..Ne yapayım hocam elimde değil.Emin olun işlemci en azından 720 g falan olsa o zaman miui dan geçmem aospa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hani miui iyiydi ? Hani aosp çok çocuksu kötü duruyordu
Bi İstanbul yapıp gelcem, orda batarya lazım bana, dönüşte senin için denerim kardeşim söz...Hocam size eu betayı yeni launcher ile tavsiye ederim
Bu kadar kusursuz türkce nasıl yaptın rom u aosp romları kullanmama nedenim yarı türkce yarı ingilizce olması .. bu rom full Türkçe mi?Evo 4.5 yapıyor bu işi ya
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kesinlikle katılıyorum, eu stabil kullanıyorum yeni launcher ile, muazzam bir sonuç oldu.. Bu kadarını beklemiyordum yalan yok.. Eu betanın, eu stabilden daha stabil olduğunu düşünürsek sonuç gayet iyi olacaktır bencedeHocam size eu betayı yeni launcher ile tavsiye ederim
Valla bana mı öyle geliyor hocam bilmiyorum da animasyonlar akıyorKesinlikle katılıyorum, eu stabil kullanıyorum yeni launcher ile, muazzam bir sonuç oldu.. Bu kadarını beklemiyordum yalan yok.. Eu betanın, eu stabilden daha stabil olduğunu düşünürsek sonuç gayet iyi olacaktır bencede
Valla öyle geliyorsa sadece size gelmiyor hocam, merak etmeyinValla bana mı öyle geliyor hocam bilmiyorum da animasyonlar akıyor
Animasyonlar akıyor doğru hatta bugün çıkan beta sürüm launcherida yükledim ama neden bilmiyorum. Animasyonlar biraz kontrolsüz akiyo gibi bir kaç kez de donma yaşadım.. bilmiyorum. Onun dışında akıcı olduguna katılıyorum. Şu evo rom u denemek istiyorum.ustte yazan arkadaşın yorumunu bekliyorumValla bana mı öyle geliyor hocam bilmiyorum da animasyonlar akıyor
Full türkçe hocam deneyebilirsinizBu kadar kusursuz türkce nasıl yaptın rom u aosp romları kullanmama nedenim yarı türkce yarı ingilizce olması .. bu rom full Türkçe mi?