Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hocam bu rom eu beta altyapısını kullanıyor.Ota güncelleme var ama şuanlık tavsiye etmem çünkü 20.9.3 sürümünden sonraki bütün sürümler miui 11 tam ekran hareketlerini kullanıyor ben o yüzden bu sürümü tercih ettim.Maalesef akıllı ağ modu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o zaman stabil sürümünü yüklemek gerek güncelleme yap falan zor madem ota da sıkıntılı

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam güncelleme işlerine ben pek girmiyorum romda yeteri kadar yenilikler varsa birde stabilse bana yeter hocam

Numan2094 hocam kanıma giriyorsunuz demedi demeyin :) nedir bu 20.9.3, hemde miui 12, akıcı, stabil, hemde o pil performansı, hemde 1 hafta olmuş yani rom oturmuş.. Ne yapsam bilemedim :)
Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

25ahmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Hocam güncelleme işlerine ben pek girmiyorum romda yeteri kadar yenilikler varsa birde stabilse bana yeter hocam

Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Hocam maşşallah güzel ekran süresi valla rom gercekten otrmuş siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu yaptığınız ayarlar nedir ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam maşşallah güzel ekran süresi valla rom gercekten otrmuş siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu yaptığınız ayarlar nedir ?
Kullanmadığım ne kadar uygulama varsa hepsini kısıtlıyorum.Otomatik başlat seçeneği var ayarlar kısmında oraya girip sistem uygulamarını da göster diyorum hepsinin otomatik başlat kısmını kapatıyorum bütün uygulamalar da dahil merak etmeyin bildirim sıkıntısı falan çekmiyorsunuz daha sonra pil optimizasyonu bölümü var oradan sistem dosyalarına dokunmuyoruz sadece yüklediğimiz uygulamaları optimize et diyoruz.Eğer etmezseniz arka planda uygulamalarınız güç tüketiyor.Sadece bildirim gelince aktif oluyorlar veya arka plana attınız o zaman çalışıyor.Telefon boştayken pili tüketmiyor.Birde çok faydasını gördüğüm birşey var o da telefonu kullanmadığım zaman pil tasarruf moduna alıyorum.Telefonu kullanmaya başladığım zaman pil tasarrufu modundan çıkartıyorum.Bu arada pil tasarrufu modunda telefonu kullanmanızı önermem cpu üzerinden kısıtlama yaptığı için uygulama açarken cpu yu zorluyor bu da daha fazla pil tüketmesini sağlıyor

Revos da iyi euya göre
Ben sevemedim hocam

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Telefon olabildiği en kötü koşullarda
Görüldüğü üzere hep mobil veride ve hat neredeyse hiç çekmiyor
Parlaklık hep full
Bluetooth kulaklık bağlı telefonla görüşme müzik vs
İki günlük bekleme süresi
Msm xtended olmasa miuide asla ikinci güne cesaret edip bırakamazdım bu kullanımda 4 saati geçmezdi gerçekten iyi süre veriyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201015-135951217.jpg
    Screenshot_20201015-135951217.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 24

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Telefon olabildiği en kötü koşullarda
Görüldüğü üzere hep mobil veride ve hat neredeyse hiç çekmiyor
Parlaklık hep full
Bluetooth kulaklık bağlı telefonla görüşme müzik vs
İki günlük bekleme süresi
Msm xtended olmasa miuide asla ikinci güne cesaret edip bırakamazdım bu kullanımda 4 saati geçmezdi gerçekten iyi süre veriyor.
Bitanedir Msm Xtended :P :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hangi rom hocam bu?

Bugün Colt OS'a geçeceğim. Arrow güzel ama nedense beklediğimden bir tık pili daha düşük. Gerçi yine çok iyi pili ama işte, doymadım nedense. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Numan2094 hocam miui kullanırken dediğiniz gibi otomatik başlatılan uygulamalar kapatılıyor, karar bizim ancak aosp rom için sanırım biz bir şey yapamıyoruz, öyle bir ayar yok yada ben bulamadım.. Eğer varsa o ayarın nerede olduğunu söyler misiniz?

Hangi rom hocam bu?

Bugün Colt OS'a geçeceğim. Arrow güzel ama nedense beklediğimden bir tık pili daha düşük. Gerçi yine çok iyi pili ama işte, doymadım nedense. :D
Msm Xtended Martin Coulon

Üst Alt