Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu rom eu beta altyapısını kullanıyor.Ota güncelleme var ama şuanlık tavsiye etmem çünkü 20.9.3 sürümünden sonraki bütün sürümler miui 11 tam ekran hareketlerini kullanıyor ben o yüzden bu sürümü tercih ettim.Maalesef akıllı ağ modu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o zaman stabil sürümünü yüklemek gerek güncelleme yap falan zor madem ota da sıkıntılı
Numan2094 hocam kanıma giriyorsunuz demedi demeyin nedir bu 20.9.3, hemde miui 12, akıcı, stabil, hemde o pil performansı, hemde 1 hafta olmuş yani rom oturmuş.. Ne yapsam bilemedim
Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam güncelleme işlerine ben pek girmiyorum romda yeteri kadar yenilikler varsa birde stabilse bana yeter hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullanmadığım ne kadar uygulama varsa hepsini kısıtlıyorum.Otomatik başlat seçeneği var ayarlar kısmında oraya girip sistem uygulamarını da göster diyorum hepsinin otomatik başlat kısmını kapatıyorum bütün uygulamalar da dahil merak etmeyin bildirim sıkıntısı falan çekmiyorsunuz daha sonra pil optimizasyonu bölümü var oradan sistem dosyalarına dokunmuyoruz sadece yüklediğimiz uygulamaları optimize et diyoruz.Eğer etmezseniz arka planda uygulamalarınız güç tüketiyor.Sadece bildirim gelince aktif oluyorlar veya arka plana attınız o zaman çalışıyor.Telefon boştayken pili tüketmiyor.Birde çok faydasını gördüğüm birşey var o da telefonu kullanmadığım zaman pil tasarruf moduna alıyorum.Telefonu kullanmaya başladığım zaman pil tasarrufu modundan çıkartıyorum.Bu arada pil tasarrufu modunda telefonu kullanmanızı önermem cpu üzerinden kısıtlama yaptığı için uygulama açarken cpu yu zorluyor bu da daha fazla pil tüketmesini sağlıyor
Telefon olabildiği en kötü koşullarda
Görüldüğü üzere hep mobil veride ve hat neredeyse hiç çekmiyor
Parlaklık hep full
Bluetooth kulaklık bağlı telefonla görüşme müzik vs
İki günlük bekleme süresi
Msm xtended olmasa miuide asla ikinci güne cesaret edip bırakamazdım bu kullanımda 4 saati geçmezdi gerçekten iyi süre veriyor.
Telefon olabildiği en kötü koşullarda
Görüldüğü üzere hep mobil veride ve hat neredeyse hiç çekmiyor
Parlaklık hep full
Bluetooth kulaklık bağlı telefonla görüşme müzik vs
İki günlük bekleme süresi
Msm xtended olmasa miuide asla ikinci güne cesaret edip bırakamazdım bu kullanımda 4 saati geçmezdi gerçekten iyi süre veriyor.
Numan2094 hocam miui kullanırken dediğiniz gibi otomatik başlatılan uygulamalar kapatılıyor, karar bizim ancak aosp rom için sanırım biz bir şey yapamıyoruz, öyle bir ayar yok yada ben bulamadım.. Eğer varsa o ayarın nerede olduğunu söyler misiniz?