Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Ben bu telefon için evolotion x romunu öneriyorum google yazarsanız kendi sitesi çıkar oradan indirebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tamam şimdi düzeldi.Görüldüğü gibi güzel bir ekran süresi verdi devam edelim bakalım

Kurdum ve kurduğuma cok pişmanım o kadar yavaş şarj oluyor ki şarj olmuyor desek yeridir kernel değiştirdim root yapıp kernel ayarlarıni değiştirdim hic biri etki etmedi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201007-173847350.jpg
    Screenshot_20201007-173847350.jpg
    299,4 KB · Görüntüleme: 15

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Kurdum ve kurduğuma cok pişmanım o kadar yavaş şarj oluyor ki şarj olmuyor desek yeridir kernel değiştirdim root yapıp kernel ayarlarıni değiştirdim hic biri etki etmedi
Hocam ilk defa birinden şuana kadar şikayet aldım o da sizsiniz.Aksine hocam bende hızlı şarj adaptörü olmamasına rağmen romda bazı ayarlardan dolayı normal adaptörle bile hızlı şarj oluyor.Bu arada size önerim en son sürüm değil 4.5 sürümüdür.Son sürümde hatalar olduğunu birkaç kişi söylemişti.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Numan2094 hocam, Miroom 20.7.9 kurdum, sizin bana geçtiğimiz gün sorduğunuz, simgelerin farklı olup olmadığı konusu, hangi uygulamaya girsem simge kare şeklini alıyor, yani kendi kendine değişiyor, var mı bir çözümü?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Numan2094 hocam, Miroom 20.7.9 kurdum, sizin bana geçtiğimiz gün sorduğunuz, simgelerin farklı olup olmadığı konusu, hangi uygulamaya girsem simge kare şeklini alıyor, yani kendi kendine değişiyor, var mı bir çözümü?
Bende bu gün ona geçtim giggle~~

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
mi room yükleyenler ilk %100 den başlayıp %95 e kadar pil biraz hızlı tükeniyor ama daha sonra stabilliğini yakalıyor daha iyi gidiyor .Ekran kapalı olarak 35 dakika da konuşma yaptım bu süre ekran süresine yansımadı ekran kapandığından dolayı buna baz alarak hesaplayın.Bence gayet iyi.Bu arada miui 12 güvenlik uygulamasında ekran süresini hesaplamada sıkıntı vardı bende miui 11 security apk uygulamasını indirip kurdum.Miui 11 olduğuna takılmayın yani normalde rom miui 12 mi room :D

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
mi room yükleyenler ilk %100 den başlayıp %95 e kadar pil biraz hızlı tükeniyor ama daha sonra stabilliğini yakalıyor daha iyi gidiyor .Ekran kapalı olarak 35 dakika da konuşma yaptım bu süre ekran süresine yansımadı ekran kapandığından dolayı buna baz alarak hesaplayın.Bence gayet iyi.Bu arada miui 12 güvenlik uygulamasında ekran süresini hesaplamada sıkıntı vardı bende miui 11 security apk uygulamasını indirip kurdum.Miui 11 olduğuna takılmayın yani normalde rom miui 12 mi room :D
numan hocam miroom 20,7,9 roma geçtim sizde bunu kullanıyorsunuz galiba .yüksek batarya ömrü için ne gibi ayarlar yapıyorsunuz bende yapayım

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
numan hocam miroom 20,7,9 roma geçtim sizde bunu kullanıyorsunuz galiba .yüksek batarya ömrü için ne gibi ayarlar yapıyorsunuz bende yapayım
Kullanmadığım uygulamaların bildirimlerini kapatıp kısıtlıyorum.Telefonu kullanmadığım zaman pil tasarrufu moduna alıyorum kullanacağım zaman pil tasarrufu modunu kapatıyorum.Başka öyle ahım şahım birşey yapmıyorum hocam

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Kullanmadığım uygulamaların bildirimlerini kapatıp kısıtlıyorum.Telefonu kullanmadığım zaman pil tasarrufu moduna alıyorum kullanacağım zaman pil tasarrufu modunu kapatıyorum.Başka öyle ahım şahım birşey yapmıyorum hocam
sürekli pil tasarruf modunda olmasının bir zararı olur mu sürekli öyle kullansam

Üst Alt